Το απογευματινό ρόφημα, την ώρα που γυρνάς στο σπίτι κουρασμένη από τη δουλειά ή βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία να ξαποστάσεις από τις εκκρεμότητες του σπιτιού, είναι για τις περισσότερες γυναίκες μια μικρή ιεροτελεστία. Πρόκειται για μια συνήθεια, που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις και μπορεί να μας ταξιδέψει με την ευχάριστη γεύση και το ακαταμάχητο άρωμά του. Ποιο όμως είναι το καλύτερο ρόφημα για τις απογευματινές ώρες; Φυσικά η ζεστή σοκολάτα!

Η ζεστή σοκολάτα δεν αποτελεί ένα ρόφημα δύσκολο στην παρασκευή του, όμως για να πετύχει, χρειάζεσαι την κατάλληλη πρώτη ύλη. Ιδανική επιλογή για παρασκευές στο σπίτ είναι η σειρά των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας», η οποία εμπλουτίστηκε με μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα ροφήματα σοκολάτας SOKOLATA.

Τα ροφήματα SOKOLATA, έρχονται για να διευρύνουν την προϊοντική γκάμα των καφεκοπτείων και του eshop www.kl.gr, με 5 ιδιαίτερες και αγαπημένες γεύσεις: Classic, Bitter, Salted Caramel, Hazelnut & Stevia.

Δημιουργήστε τα δικά σας ροφήματα προσθέτοντας γάλα, σαντιγί, marshmallows και ότι άλλο επιθυμείτε και αφεθείτε στη βελούδινη υφή των προϊόντων SOKOLATA. Είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία και μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή κρύα.

Διαβάστε επίσης:

Τρουφάκια διαίτης με αβοκάντο