Οι βραδινές λιγούρες είναι ό,τι χειρότερο για το σώμα σου. Διότι αν δεν καταφέρεις να αντισταθείς σε αυτές, τότε η επιδρομή σου προς το ψυγείο είναι σίγουρη. Όπως σίγουρες είναι και οι θερμίδες που θα αποθηκευτούν από τις τροφές που θα καταναλώσεις μιας και ο οργανισμός δεν θα τις κάψει. Αν μένεις μόνη σου, μπορεί να είσαι και τυχερή και το ψυγείο να είναι άδειο. Τι γίνεται όμως όταν μένεις με τους δικούς σου που το παρακάνουν; Αυτό που φαντάζεσαι, γι’αυτό διάβασε τους παρακάτω 5 τρόπους για να αποφύγεις την «καταστροφή».

1. Εμπλούτισε την διατροφή σου με πρωτείνη. Όσο περισσότερη λαμβάνεις, τόσο περισσότερο χορτάτη θα μένεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα αποφύγεις έτσι τις περιττές λιγούρες.

2. Ξεκίνα περπάτημα. Θα μου πεις τώρα «τι σχέση έχει αυτό με τις λιγούρες;». Όλα παίζουν τον ρόλο τους, γι’αυτό ξεκίνα να περπατάς προκειμένου α) να βοηθήσεις την σιλουέτα σου να διώξει τις θερμίδες που δεν θες και β) να ξεγελάσεις τις λιγούρες σου.

3. Κοιμήσου παραπάνω. Ο ύπνος είναι ιερός, οπότε γιατί δεν δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει ύπνο απ΄το να κάθεσαι μέχρι αργά σε ένα λάπτοπ; Έτσι θα πεινάς σίγουρα περισσότερο το βράδυ, οπότε μπορείς να τις γλιτώσεις με το να κοιμηθείς.

4. Τώρα που φθινοπωριάζει, πιες το βράδυ ένα τσάι. Εκτός απ’το ότι μπορεί να σε χαλαρώσει, σου κόβει και τις λιγούρες.

5. Τουλάχιστον φάε υγιεινά. Αν πάλι δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς, τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φας κάτι υγιεινό. Ίσα να ξεγελάσει την λιγούρα. Για παράδειγμα, ένα φρούτο, ένα γιαούρτι ή ξηρούς καρπούς.