Η αναζωογόνηση της εμφάνισής σου με το μακιγιάζ μπορεί να σου αφαιρέσει διακριτικά χρόνια. Υιοθετώντας μερικά tricks ομορφιάς, μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας πιο νεανικής, λαμπερής επιδερμίδας. Ακολουθούν 6 βασικά κόλπα μακιγιάζ που μπορούν να σε βοηθήσουν να φαίνεσαι νεότερη:

Ενυδάτωση και βάση

Ξεκίνα με έναν ενυδατωμένο καμβά. Η ενυδάτωση συμβάλλει στη σφριγηλότητα του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Η εφαρμογή ενός primer λειαίνει την υφή του δέρματος, επιτρέποντας στο μακιγιάζ να εφαρμόζεται πιο ομοιόμορφα και να διαρκεί περισσότερο.

Light Foundation ή Tinted Moisturizer

Άλλαξε τις βαριές βάσεις με πιο ελαφριές επιλογές, όπως κρέμες BB ή φιμέ ενυδατικές κρέμες. Αυτά τα προϊόντα παρέχουν κάλυψη χωρίς να εισχωρούν σε λεπτές γραμμές, δημιουργώντας μια πιο φυσική, νεανική λάμψη.

Κάλυψη απόκρυψη

Χρησιμοποίησε το concealer με φειδώ και μόνο όπου χρειάζεται. Λίγο κάτω από τα μάτια μπορεί να φωτίσει τους μαύρους κύκλους, αλλά απόφυγε την υπερβολική εφαρμογή, κάτι που μπορεί να τραβήξει την προσοχή στις ρυτίδες.

Ζεστό ρουζ στα μάγουλα

Ένα κρεμ ρουζ σε ζεστή, ροδακινί ή ροδαλή απόχρωση μπορεί να προσθέσει ένα φυσικό χρώμα στα μάγουλά σου, για μια νεανική λάμψη. Άπλωσέ το στα μήλα των μάγουλων και σβήσε προς τα πάνω.

Απαλά, καθορισμένα μάτια

Προτίμησε ουδέτερες σκιές ματιών και μια λεπτή γραμμή eyeliner. Μια καφέ σκιά στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων ενισχύει τα μάτια χωρίς σκληρότητα.  Η εφαρμογή μάσκαρα ανοίγει τα μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο νεανικά.

Ενυδατωμένα χείλη με έντονο χρώμα

Ολοκλήρωσε με ένα ενυδατικό χρώμα χειλιών σε απόχρωση ελαφρώς πιο φωτεινή από το φυσικό σου χρώμα χειλιών. Αυτό προσθέτει μια ζωντανή, νεανική πινελιά στη συνολική σου εμφάνιση.

Η εφαρμογή αυτών των makeup tricks μπορεί να ενισχύσει αβίαστα τη φυσική ομορφιά σου και να συμβάλει σε μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση που θέλεις.

Διάβασε επίσης:

Κρύο ντους: 5 θαύματα που μπορεί να κάνει στο δέρμα μας