Η  εμπορική έκθεση μόδας, η Athens Fashion Trade Show και φέτος θα είναι  το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας. Από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, το εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo γεμίζει με εκθέτες, σχεδιαστές, νέους σχεδιαστές και μεγάλα brands, που θα παρουσιάσουν τις τάσεις για τον Χειμώνα 2023 και το Καλοκαίρι 2024.

Επιπλέον, η Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών μόδας, ο επίσημος φορέας που προωθεί την ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας μόδας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, δίνει το παρών στην Αthens Fashion Trade Show 2023.

Eπιπροσθέτως, το τμήμα Fresh που είναι πια θεσμός και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής έκθεσης, Αthens Fashion Trade Show, και για μία ακόμα φορά φιλοξενεί ανερχόμενα Fashion brands με φρέσκια ματιά και δυναμικό όραμα.

Ακόμα, καταστήματα μόδας τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, θα επιλέξουν την Αthens Fashion Trade Show για τις αγορές τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα βρουν και τα απόλυτα Resort Wear fashion brands, πέρα από ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων.

Η Αthens Fashion Trade Show, δεν σταματά να εξελίσσεται αποτελώντας το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας! Από αύριο 21 έως 24 Σεπτεμβρίου ανανεώνει το ραντεβού της  στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τον Χειμώνα 2023 και το Καλοκαίρι 2024