Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, σας καλούμε να σκεφτείτε με ποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας να βοηθήσει στην προστασία του πλανήτη μας και να δώσει πίσω λίγα από αυτά που μας προσφέρει καθημερινά.

Tree-Planting-Cambodia-2014-Luc-Forsyth-50-1024x683

Από το 2012, η Caudalie είναι μέλος της οργάνωσης “1% for the Planet” επιστρέφοντας έτσι  το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο χρηματοδοτεί νέα προγράμματα αναδάσωσης έχοντας καταφέρει μέχρι τώρα την φύτευση 4.000.000 δέντρων σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα η Caudalie έχει προσφέρει πάνω από 8.000.000 € σε οργανώσεις  που υποστηρίζουν τα προγράμματα αυτά βοηθόντας στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας της γης.

123

«Να δώσουμε πίσω στη γη λίγα απ’ όσα μας προσφέρει κάθε μέρα. Πιστεύουμε σε μια ομορφιά που υπηρετεί σημαντικούς σκοπούς, σέβεται τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η οικολογία είναι μια πρόσκληση και απαιτεί από τον καθένα να βρίσκεται σε εγρήγορση και να παραμένει ευαισθητοποιημένος για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Πρόκειται για μια διαρκή μαθητεία.» Mathilde και Bertrand Thomas

134τ6789

Σκεφτείτε λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς για τον πλανήτη γιατί είναι το σπίτι μας και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον προστατεύσουμε.