Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Κάθε γυναίκα μπορεί να παραμείνει λαμπερή και μετά τα 50, αρκεί να έχει καλή σχέση με τον εαυτό της και να φροντίζει σωστά το δέρμα της. Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, η φροντίδα του προσώπου πρέπει να γίνει πιο συστηματική. Η αδυναμία του οργανισμού να παράγει όση ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης παρήγε τις προηγούμενες δεκαετίες απαιτεί τη χρήση πιο δραστικών προϊόντων που μπορούν να καθυστερήσουν τη διαδικασία γήρανσης. Μετά την ηλικία των 50 θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σύσφιξη του προσώπου, χρησιμοποιώντας προϊόντα που κάνουν lifting, τρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα και παράγουν την κυτταρική ανανέωση. Κάθε γυναίκα πρέπει να υιοθετεί με ευλάβεια μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-Πολύ καλός καθαρισμός

Κανένα προϊόν δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς τον σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας πρωί και βράδυ. Απαραίτητο είναι να δίνεται έμφαση όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στην περιοχή του λαιμού. Ταυτόχρονα, η τακτική απολέπιση θα συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας.

-Κρέμα ημέρας

Οι γυναίκες μετά τα 50 χρειάζονται κρέμες ημέρας, ορούς και μάσκες επανόρθωσης, εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικά  και αντιγηραντικά συστατικά. Η Nuxe έχει παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά ολικής αντιγήρανσης κατάλληλη για αυτή ακριβώς τη δεκαετία. Η σειρά Nuxuriance Ultra περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και μια μάσκα για πιο θεαματικά αποτελέσματα.

-Το Serum είναι απαραίτητο

H εφαρμογή ενός serum πριν από την κρέμα είναι απαραίτητη. Τα serum λειτουργούν σε βαθύτερο επίπεδο, βοηθώντας την επιδερμίδα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη.

-Κρέμα νυκτός

Μια θρεπτική κρέμα νυκτός θα βοηθήσει την επιδερμίδα, συμβάλλοντας ενεργά στην αντιγήρανση.

-Καθημερινή αντιηλιακή προστασία

Η δεκαετία των 50 συνοδεύεται από την εμφάνιση κηλίδων στο μέτωπο, στο ντεκολτέ και στη ράχη των χεριών. Η καθημερινή χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη SPF είναι τώρα πιο απαραίτητη από ποτέ γιατί μόνο με τη βοήθειά του θα αποτρέψουμε την επιδείνωσή τους.

-Φροντίδα ματιών και χειλιών

Η περιοχή γύρω από τα μάτια πρέπει να φροντίζεται από τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά ιδιαίτερα στην ηλικία των 50. Παράλληλα, η χρήση μιας εξειδικευμένης σύνθεσης που θα λειάνει την επιδερμίδα γύρω από τα χείλη, θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

-Σωστή διατροφή και άσκηση

Κατά την ηλικία των 50 ετών συμβαίνουν διάφορες αλλαγές στον ανθρώπινο οργανισμό, κάτι που απαιτεί την αλλαγή και στις διατροφικές συνήθειες. Μια ισορροπημένη διατροφή και μια ήπιας μορφής άσκηση πάντα βοηθά στην διατήρηση της ομορφιάς για περισσότερα χρόνια.