Ωραία τα καρέ που τόσο ήταν μόδα φέτος – και θα συνεχίσουν να είναι – αλλά δεν φεύγει από τις τάσεις και το κλασικό μακρύ. Τα μακριά μαλλιά είναι τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 34.5 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram. Φέτος το φθινόπωρο, θα δούμε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά, ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα του μαλλιού – πράσου. Δείτε τις παρακάτω τάσεις και πάρτε ιδέες. 

Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Το απλό και αγαπημένο

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά στα μαλλιά σου. Χωρίστρα στη μέση, μερικές χαλαρές μπούκλες από το βράδυ για να δώσεις σχήμα στα μαλλιά και καλό χτένισμα πρωί και βράδυ. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στο χρώμα των μαλλιών σου, φρόντισε να λάμπει για να δείχνει υγιές. Κάτι ξέρει η Megan Markle.

Φιλαριστό

Τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει το φιλάρισμα στα χτενίσματα. Δίνει περισσότερη ζωντάνια στις τούφες μας, κάτι που μας γλυκαίνει. Δείτε πόσο ταιριάζει σε συνδυασμό με τις αφέλειές της, στην Dakota Johnson.

Διάβασε ακόμη: Χαίτη: Το κούρεμα που αγαπάμε να μισούμε κάνει την μεγάλη του επιστροφή

Οι χωρίστρες κάνουν τη διαφορά

Επειδή φέτος κρατάμε τα πράγματα simple, εάν δεν θέλεις να κάνεις κατι περίτεχνο στα μακριά σου μαλλιά, απλά τα αφήνεις και αλλάζεις χωρίστρα. Με μία sleek χωρίστρα στο πλάι όπως αυτή της Amanda Seyfried, θα είσαι έτοιμη για κάθε έξοδο χωρίς να κάνεις υπερπροσπάθεια.

μακριά μαλλιά

Εκτονώσου στην φράντζα

Παρομοίως, εάν θέλεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου τότε κάνε την στην φράντζα σου. Πες στην κομμώτρια σου να σου κόψει τις μπροστινές τούφες ώστε να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σου. Η Hillary Duff έχει το ιδανικό κούρεμα για το πρόσωπό της.

μακριά μαλλιά

Πως θα διατηρήσεις/αποκτήσεις τα μακριά σου μαλλιά 

Πες «ναι» στα μακριά μαλλιά που τόσο είναι τάση φέτος! Με την νέα ολοκληρωμένη σειρά EXTREME LENGTH της Redken, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα μακριά μαλλιά!

Η νέα σειρά Extreme Length με βιοτίνη θωρακίζει την τρίχα, επιτυγχάνοντας τον απόλυτο στόχο για μακριά μαλλιά με υγιή όψη, ενισχύει το μήκος και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας.

μακριά μαλλιά

Έχεις εύθραυστα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν μακραίνουν; Οι συνθέσεις της σειράς είναι κατάλληλες για φυσικά εύθραυστα μαλλιά με δυσκολία να μακρύνουν αλλά και για πολύ ταλαιπωρημένα και επιρρεπή στο
σπάσιμο μαλλιά λόγω των τεχνικών εργασιών που έχουν υποστεί.

Η προηγμένη έρευνα της Redken σε συνδυασμό με την επιστημονική της προσέγγιση βασισμένη στην επιστήμη των
πρωτεϊνών και στην εξισορροπητική δράση του pH ενισχύει τα προϊόντα της σειράς με ΒΙΟΤΙΝΗ και ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ.