Η δυσχρωμία του προσώπου, που συχνά αναφέρεται ως ανομοιόμορφη μελάγχρωση ή αποχρωματισμός του δέρματος, είναι μια κοινή δερματολογική ανησυχία που μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση και τη συνολική εμφάνιση ενός ατόμου. Εκδηλώνεται ως κηλίδες υπερμελάγχρωσης (πιο σκούρες περιοχές) ή υπόμελάγχρωση (πιο ανοιχτόχρωμες περιοχές) στο πρόσωπο και μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως έκθεση στον ήλιο, ορμονικές αλλαγές, γενετικές ή δερματικές παθήσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για την ρύθμιση της δυσχρωμίας του προσώπου.

Τοπτικές θεραπείες

Οι κρέμες χωρίς ιατρική συνταγή ή οι συνταγογραφούμενες κρέμες που περιέχουν συστατικά όπως υδροκινόνη, ρετινοειδή ή κοτζικό οξύ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των μαύρων κηλίδων και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν αναστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης και προάγοντας τον κύκλο εργασιών των κυττάρων.

Χημικό πίλινγκ

Οι δερματολόγοι μπορούν να κάνουν χημικό πίλινγκ, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή χημικού διαλύματος στο δέρμα. Αυτό το διάλυμα απολεπίζει το ανώτερο στρώμα του δέρματος, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη νέων, ομοιόμορφα χρωματισμένα κύτταρα του δέρματος. Τα χημικά πίλινγκ μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου.

Θεραπεία με λέιζερ

Διάφορες θεραπείες με λέιζερ και με βάση το φως, όπως το έντονο παλμικό φως (IPL) και η θεραπεία με κλασματικό λέιζερ, μπορούν να στοχεύσουν και να διασπάσουν μελαγχρωματικές περιοχές στο δέρμα. Αυτές οι διαδικασίες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνουν σταδιακά την υφή και το χρώμα του δέρματος. Η επιλογή της θεραπείας εξαρτάται από τον τύπο και τη βαρύτητα της δυσχρωμίας και η διαβούλευση με έναν δερματολόγο είναι απαραίτητη για να καθοριστεί η καταλληλότερη προσέγγιση.

Η διατροφή είναι το παν και τα συμπληρώματα διατροφής για ενίσχυση

To νέο, επαναστατικό σύστημα συμπληρωμάτων διατροφής Skin Even IQ στοχεύει μία από τις πιο δύσκολες δερματικές καταστάσεις, την επίμονη υπερμελάχρωση. Οι διατροφολόγοι, οι γιατροί και οι skin expert μας, έχουν σχεδιάσει μια συνέργεια πέντε συμπληρωμάτων διατροφής που περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο Skin Bright. Στην ερευνητική μας μελέτη, το 88% των συμμετεχόντων παρατήρησε μείωση στην υπερμελάγχρωσή του σε μόλις 12 εβδομάδες.

Οι διατροφολόγοι, οι γιατροί και οι ειδικοί στην υγεία του δέρματος εργάζονται διεξοδικά για να βρουν τις πιο καινοτόμες συνέργειες συστατικών που μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των επίμονων δερματικών καταστάσεων.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ;

NEO Skin Bright – ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης του σώματος χάρη στη νέα συνέργεια νιασίνης, χαλκού, L-κυστεΐνης, εκχυλίσματος γλυκόριζας, σπόρων σταφυλιού, πυρήνα σταφυλιού, βιταμίνης C και εκχυλίσματος ελιάς.

Skin Blue Filter –θωρακίζει το δέρμα σας από μέσα με μια ομάδα ειδικών αντιοξειδωτικών.

Skin Co-Q10+ –ενεργοποιητής του δέρματος σε συνδυασμό με εκχύλισμα φλοιού Γαλλικού θαλάσσιου πεύκου.

Skin Vit C –βιταμίνη C, ψευδάργυρος και ασερόλα για λαμπερή επιδερμίδα.

Skin Antioxidant –θωρακίζει το δέρμα από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες**.

Για μέγιστα αποτελέσματα συνδυάστε το Skin Even IQ με:

Skin Youth BiomeTM για την υποστήριξη του άξονα έντερο-δέρμα.

Skin Vit A+ για την υποστήριξη της κυτταρικής ανανέωσης και την ομαλοποίηση του δέρματος.

Skin Vitality για να τροφοδοτήσει το δέρμα με τους απαραίτητους συμπαράγοντες που χρειάζεται για τη σωστή αξιοποίηση των συστατικών-κλειδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.