Μας αρέσουν οι neon αποχρώσεις, αλλά φοβόμαστε ότι όταν τις φορέσουμε θα είμαστε σαν …σημαδούρες. Σήμερα, σας προτείνουμε μερικούς τρόπους να φορέσετε neon σκιά ματιών με cool και διακριτικό τρόπο.

Σας έχουμε, όμως, και μερικά πιο extra make-up looks. Ο κάθε τρόπος θα ταιριάξει σε διαφορετικές γυναίκες, αναλόγως πόσο μακιγιάζ θέλετε να φορέσετε. Μην ξεχνάτε ότι οι neon σκιές ματιών είναι το μεγάλο trend του φετινού καλοκαιριού!

Πως θα φορέσουμε την neon σκιά ματιών με διακριτικό και ταυτόχρονα cool τρόπο;

Φορέστε την σκιά σαν eyeliner 

Βάλτε concealer στο καπάκι του ματιού για να λειτουργήσει ως βάση για την σκιά σας. Πάρτε ένα λεπτό πινελάκι και σχεδιάστε γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες όπως θα κάνατε με το eyeliner. Ολοκληρώστε το λουκ με μάσκαρα. Μπορείτε να βάλετε και ελάχιστο μαύρο eyeliner εάν το επιθυμείτε, τόσο ώστε να μην κρύβει την neon σκιά.

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

Τοποθετήστε την neon σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού

Βάζετε κανονικά μάσκαρα και eyeliner όπως κάθετε άλλη μέρα. Στο τέλος, με το πινελάκι σας τοποθετείτε λίγη neon σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Η λεπτομέρεια αυτή θα «τραβάει» όλα τα βλέμματα στα μάτια σας.

Φορέστε μόνο ένα neon χρώμα στα μάτια με nude χείλη

Παίρνετε μόνο μία neon σκιά ματιών και την περνάτε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Φτιάχνετε το σχήμα όπως θεωρείτε εσείς ότι ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σας. Κρατήστε «προσγειωμένο» το υπόλοιπο μακιγιάζ.

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

neon σκιά ματιών

Δείτε ακόμη: Ανοιξιάτικο μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα να λάμπει! Όλα τα βήματα:

Συνδυάστε 2 διαφορετικούς τόνους από την ίδια απόχρωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο σκιές μαζί εάν μπορείτε να κρατήσετε την ισορροπία. Εάν είστε πιο τολμηρές, μπορείτε να παίξετε και με πολλά χρώματα μαζί. Μπορείτε να κάνετε ντεγκραντέ εφέ ή να δημιουργήσετε αντιθέσεις. Μπορείτε να σβήσετε καλά τις άκρες ή να τις αφήσετε πιο αιχμηρές.

Πειραματιστείτε και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο!

neon σκιά ματιών