Ο Όμιλος FAIS, σε μια χρονιά ορόσημο για το ιστορικό brand KALOGIROU που έκλεισε 130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας, ανακαίνισε και επαναλειτουργεί, με αφορμή και το άνοιγμα των καταστημάτων, το ιστορικό, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 4, κατάστημα στο Κολωνάκι. Γράφει ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά πορεία της KALOGIROU.

Βασισμένο στο δημιουργικό concept του διάσημου ιταλικού αρχιτεκτονικού γραφείου Ciarmoli Queda, των Simone Ciarmoli & Miguel Queda, το δημιουργικό δίδυμο το οποίο έχει επιμεληθεί μοναδικά projects διεθνώς, όπως αυτό του καταστήματος Jimmy Choo στο Λονδίνο, με προσαρμογή και υλοποίηση από το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Design Team, διαμορφώθηκε ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος χώρος υψηλής αισθητικής, συνώνυμο του high-end shopping.

Το ανανεωμένο κατάστημα χαρακτηρίζεται από φυσικά υλικά

Ξύλο, δέρμα και μάρμαρο, αντανακλά την έμπνευση ενός σύγχρονου κλασικισμού. Δημιουργεί μία οικεία αίσθηση θαλπωρής στον επισκέπτη. Στην είσοδο του καταστήματος, βρίσκεται ένας μεγαλοπρεπής χώρος υποδοχής. Φιλοξενεί επιλεγμένες γυναικείες συλλογές με την υπογραφή των διασημότερων οίκων μόδας του εξωτερικού. Σημείο αναφοράς, ο διαδραστικός διάδρομος. Είναι διακοσμημένος με ιδιαίτερη ταπετσαρία και μοναδικές μεταλλικές κατασκευές. Οδηγεί σε έναν δεύτερο χώρο αφιερωμένο στον άνδρα.

Παραμένοντας διαχρονικό σύμβολο των fashion trends από την ίδρυσή του το 1890 έως και σήμερα, και τοπόσημο για αμέτρητες γενιές, το νέο iconic store στην καρδιά της Αθήνας υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του για να φιλοξενήσει το fashion savvy κοινό της Αθηναϊκής κοινωνίας, με μια δόση απαράμιλλης αισθητικής και κομψότητας που μοιάζει πιο επιτακτική και αναγκαία από ποτέ.

Ο Όμιλος FAIS, ακόμη και εν μέσω μιας τόσο πρωτόγνωρης συγκυρίας για την παγκόσμια κοινότητα, αποδεικνύει την ηγετική του θέση στην αγορά, πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις που αποπνέουν ελπίδα και αισιοδοξία. Η ανακαίνιση που ξεκίνησε να υλοποιείται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και η επαναλειτουργία του iconic καταστήματος, ειδικά στη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, δηλώνει έμπρακτα την αμέριστη εμπιστοσύνη του Ομίλου στο brand KALOGIROU, όπως και στις προοπτικές της χώρας.