Η αγαπημένη παρουσιάστρια δοκίμασε τη νέα κρεμώδη αγωγή νύχτας, ANEW Reversalist Infinite Effects της ΑVON και την προτείνει ανεπιφύλακτα!

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν αλλάζετε συχνά το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε, τα μαλλιά σας φαίνονται καλύτερα; Ή πως, όταν κάνετε μονόλεπτα διαλείμματα κατά τη διάρκεια έντονης αερόβιας άσκησης, το σώμα σας καίει τις θερμίδες γρηγορότερα; Αν ναι, μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να πετύχει η εναλλαγή, στην επιδερμίδα σας; Η Avon απαντά σ’ αυτό, με την πρωτοποριακή κρεμώδη αγωγή νύχτας, ANEW Reversalist Infinite Effects, μία από τις πρώτες συνθέσεις εναλλασσόμενης δράσης, που συνεχίζει να δρα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, μήνα με το μήνα.

1

«Η Avon ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στη ευρεία αγορά, προϊόντα με σταθεροποιημένη ρετινόλη και AHA. Διαθέτουμε εμπειρία περισσότερα από 25ετή στις επαναστατικές καινοτομίες. Η ANEW Reversalist Infinite Effects Night Cream, αντιπροσωπεύει την επόμενη καινοτομία, που θα αλλάξει τα δεδομένα στην αντιγήρανση. Η Avon μπορεί να υπερηφανεύεται για τα αποτελέσματα κατά της γήρανσης, που εντείνονται, μήνα με το μήνα, αντί απλώς να καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου, δεδομένα που προκύπτουν από κλινική μελέτη διάρκειας ενός έτους», σημείωσε ο κ. Anthony Gonzalez, Γενικός Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης ANEW.

Το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητά της συγκεκριμένης αγωγής, είναι η Πατενταρισμένη φόρμουλα εναλλαγής, που συνδυάζει το Σύμπλοκο Phyto+ με το Σύμπλοκο SuperRetinol. Βάσει μακροχρόνιας κλινικής μελέτης, το πρωτοποριακό σύστημα αντιγήρανσης της, βραβευμένης σειράς, ANEW της Avon προσφέρει αποτελέσματα που συνεχίζουν να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με το μήνα. Η δράση της, δηλαδή, συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε σε περίοδο μεγαλύτερη των τριών ετών και δοκιμάστηκε κλινικά για ένα ολόκληρο έτος (έρευνα με σημαντικά αποτελέσματα και με τη συμμετοχή 116 γυναικών).

Πώς δουλεύει;

Η ANEW Reversalist Infinite Effects αποτελείται από δύο φόρμουλες. Εφαρμόζετε πρώτα την Κρεμώδη Αγωγή 1, για επτά νύχτες ενώ τις επόμενες επτά νύχτες εφαρμόζετε την Κρεμώδη Αγωγή 2. Με την εναλλαγή τους κάθε εβδομάδα, η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει τα μέγιστα οφέλη του αντιγηραντικού συμπλέγματος SuperRetinol. Η συνεχόμενη χρήση αυτής της εναλλασσόμενης τεχνολογίας, ενισχύει τη διαδικασία για την επίτευξη αποτελεσμάτων μεγάλης διάρκειας.

Κρεμώδης Αγωγή 1: Φάση Προετοιμασίας

Τα ισχυρά συστατικά στο σύμπλοκο Phyto+ της πρώτης φόρμουλας αποτελούνται από φυτόλη, ένα φυτικό παράγωγο αντιγηραντικής δραστικής ουσίας, και από υψηλά επίπεδα ενυδατικών παραγόντων. Αυτά λειτουργούν συνδυαστικά για την προετοιμασία, την ανάπλαση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά αυτά προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχθεί το Σύμπλοκο SuperRetinol, της δεύτερης φάσης.

Κρεμώδης Αγωγή 2: Φάση Αντιμετώπισης

Στη συνέχεια, αφού η επιδερμίδα σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, το Σύμπλοκο SuperRetinol έρχεται να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης και στην ενίσχυση των επιπέδων κολλαγόνου. Αυτή η καινοτόμα σύνθεση, που αποτελείται από ρετινόλη και υαλουρονικό νάτριο, έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει δραματικά τον τόνο και τη διαύγεια της επιδερμίδας και να μειώσει σημαντικά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις κηλίδες.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα

Για αρκετά χρόνια , η καθαρή ρετινόλη θεωρούταν η καλύτερη καλλυντική αγωγή για τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο. Ωστόσο, οι επιστήμονες της Avon διαπίστωσαν ότι η αγωγή με φυτόλη ακολουθούμενη από ρετινόλη, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 100% περισσότερου κολλαγόνου, απ’ ό,τι η ρετινόλη μόνο*.

Άλλα εντυπωσιακά αποτελέσματα:

· Μετά από 4 εβδομάδες, οι γραμμές στο πόδι της χήνας παρουσίασαν βελτίωση έως και 25%

· Μετά από 6 μήνες οι κηλίδες της επιδερμίδας παρουσίασαν βελτίωση έως και 33%

· Ενώ, μετά από ένα χρόνο η διαύγεια της επιδερμίδας παρουσίασε βελτίωση έως και 27%

Ζήστε κι εσείς την επανάσταση και πείτε αντίο στις γραμμές, τις ρυτίδες, τον ανομοιογενή τόνο και τις δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Πιο νεανικό δέρμα, τώρα και για πάντα, με την ANEW Reversalist Infinite Effects!

* Βασισμένο σε in vitro αποτελέσματα