Η μουσική ενώνει και θέλουμε να είμαστε οι πρώτες που θα μαθαίνουμε τα νέα! Ό,τι μουσική και να ακούμε όποιο είδος και να μας αρέσει το σίγουρο είναι ότι το στιλ και η μουσική συνδέονται. Οι στιλιστικές επιλογές και τα είδη της μουσικής παντρεύονται και γεννούν την δημιουργία και το γούστο.

Ο Badchieff γίνεται ο νέος ambassador του «Moved by Music», της πλατφόρμας που έχουν δημιουργήσει η Bershka και το DICE, στην οποία θα μπορέσεις να ανακαλύψεις μουσικά νέα, ανερχόμενους καλλιτέχνες, μουσικές σκηνές και όλες τις συναυλίες, τα πάρτι και τα φεστιβάλ στα οποία έχει παρουσία η Bershka ως συνεργάτιδα. Όταν πρόκειται για τη δημιουργία εντελώς καινούριου ήχου με κάθε νέα κυκλοφορία, κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον badchieff. Είτε μιλάμε για το πρώτο του άλμπουμ “CHIEFF LOVES YOU”, EP είτε για το “MIGHT DELETE LATER” και το “I SEE YOU WHEN I SEE YOU” ή για συνεργασίες με τους CRO και Majan, Tokio Hotel και Tym ή Chapo 102, κάθε νέα κυκλοφορία του τραβάει την προσοχή των ακροατών προς έναν τελείως νέο κόσμο με φρέσκα vibes.

Ο Badchieff δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Αντίθετα, θυμίζει hip hop και trap, punk και soul, αλλά ταυτόχρονα house και ηλεκτρονική. Όλα όσα ο badchieff άκουσε, έζησε και έκανε στη μουσική στα νεανικά του χρόνια. Είτε με το πρώτο του EP “1999.jpg” είτε με το EP “MIGHT DELETE LATER”, ο badchieff είναι πάντα έτοιμος για να πάει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στο ότι το “9bis9” έχει βρεθεί στις λίστες επιτυχιών. Το single με τους SIRA και BAUSA για αρκετές εβδομάδες κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση στις επίσημες λίστες των γερμανικών single. Αυτόν τον μήνα, ως το νέο πρόσωπο του Moved by Music, ο badchieff θα πρωταγωνιστήσει σε αποκλειστικά περιεχόμενα, όπως ειδικές λίστες αναπαραγωγής φτιαγμένες για καταστήματα και κληρώσεις με δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του.

Όλα αυτά θα δημοσιεύονται μέσω του επίσημου λογαριασμού της μάρκας στο Instagram (@bershka), της ιστοσελίδας της Bershka και της πλατφόρμας «Moved by Music» στο DICE. Η Bershka συνεχίζει να φέρνει κοντά τις τάσεις της μουσικής και τη μόδα μέσα από πρότζεκτ όπως αυτό σε συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους partners του κόσμου: το DICE, την πλατφόρμα Discovery για ζωντανά event που επιτρέπει στους φαν της μουσικής να ανακαλύψουν και να πειραματιστούν με τα καλύτερα live θεάματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω της εφαρμογής, οι φαν λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις και εισιτήρια για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, ώστε να μη χάσουν ποτέ τα καλύτερα και πιο αποκλειστικά θεάματα των αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Μη χάσεις κανένα νέο από το μουσικό πανόραμα και βρες δωρεάν εισιτήρια για κάποιες από τις συναυλίες της Anna και τα καλύτερα πάρτι του 2023 σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.