Το NFL – Super Bowl αποτελεί την κορυφή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, μαγεύοντας εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τον ανταγωνισμό υψηλού στοιχήματος. Κάθε χρόνο, ο αγώνας του πρωταθλήματος συγκεντρώνει τις κορυφαίες ομάδες από το National Football Conference (NFC) και το American Football Conference (AFC) σε ένα θέαμα αθλητισμού, στρατηγικής και ψυχαγωγίας. Από το συναρπαστικό σόου του ημιχρόνου με εμβληματικούς καλλιτέχνες μέχρι τις αξέχαστες διαφημίσεις που έχουν γίνει τόσο αναμενόμενες όσο το ίδιο το παιχνίδι, το Super Bowl ξεπερνά τον αθλητισμό και γίνεται ένα πολιτιστικό φαινόμενο που ενώνει ανθρώπους κάθε καταγωγής.

Στις 11 Φεβρουαρίου μπορείς να απολαύσεις το θέαμα με το πιο στιλάτο ντύσιμο εμπνευσμένο από αυτό το θεσμό που λατρεύεις. Πάρε ιδέες που σου δίνει η Bershka!

Η BERSHKA ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΚΟΛΕΞΙΟΝ NATIONAL FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΤΟ SUPER BOWL LVIII

Παρουσιάζουμε την κάψουλα BERSHKA x NFL που εξυμνεί σχέδια του NFL εμπνευσμένα από το Super Bowl LVIII

Σχεδιασμένη για να απολαύσεις το θέαμα με στιλ στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Διαθέσιμη από τις 9 Φεβρουαρίου αποκλειστικά μέσω του www.bershka.com και σε επιλεγμένα καταστήματα BERSHKA Εν όψει του Super Bowl LVIII (11 Φεβρουαρίου 2024), η BERSHKA ανακοίνωσε μια νέα κολεξιόν κάψουλα με το National Football League (NFL) που φέρνει κλασικά σχέδια του NFL εμπνευσμένα από το Super Bowl – το καλύτερο σόου του κόσμου. Εξερευνώντας την πλούσια κληρονομιά του Super Bowl, αυτή η συνεργασία επεκτείνει την εμβέλεια της BERSHKA για το 2024, τονίζοντας την επίδραση που έχει ο κόσμος του αθλητισμού στη μόδα. Η κολεξιόν, που είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις του NFL και του streetwear, θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στα καταστήματα στις 9 Φεβρουαρίου.

Το αποκλειστικό drop της BERSHKA θα έχει ξεβαμμένο denim με πολλαπλά λογότυπα, πετσετέ φούτερ με κεντήματα, διχτυωτές μπλούζες και πλεκτά twin set, καθώς και αξεσουάρ. Η κατηγορία με τα πολλαπλά λογότυπα περιλαμβάνει δημοφιλείς ομάδες όπως οι Kansas City Chiefs, Philadelphia Eagles και Las Vegas Raiders. Η πρόταση θα περιλαμβάνει επίσης δύο αποκλειστικά μπλουζάκια που θα πωλούνται μέσω του BERSHKA PRINT SHOP στο www.bershka.com. Αυτά θα είναι για τις ομάδες που διαγωνίζονται στο Super Bowl χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «εκτύπωση κατά παραγγελία» της BERSHKA. Αυτή η συνεργασία της BERSHKA τονίζει το πάθος του NFL να καινοτομεί και να χρησιμοποιεί νέους τρόπους ώστε καινούριοι και υπάρχοντες θαυμαστές να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα με γραμμές που συνδυάζουν κουλτούρα, στιλ και αθλητισμό. Η κολεξιόν BERSKHA x NFL Super Bowl LVIII είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα BERSHKA και online στο www.bershka.com από 9 Φεβρουαρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.