Έφτασε η ώρα! Η άδεια σου εγκρίθηκε! Βρήκες νησάκι και έφυγες με την παρέα για σούπερ καλοκαιρινό προορισμό! Τι θα πάρεις μαζί; Πώς θα φτιάξεις τη βαλίτσα; Τι να μη ξεχάσεις; Ο δεκάλογος της σωστής βαλίτσας είναι εδώ για να σε βοηθήσει ώστε να μη ξεχάσεις τίποτα!

καλοκαιρινών διακοπών.

  1. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε να πακετάρετε λίγες μέρες νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή.
  2. Προετοιμάστε δύο λίστες: η πρώτη θα αποτελείται από αυτά που χρησιμοποιείτε σε κάθε σας εξόρμηση (demakeup, αντηλιακό, αντικουνουπικό κτλ). Η δεύτερη θα περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή ή είναι άκρως απαραίτητο για τις διακοπές σας (οδοντόβουρτσα, κλειδιά, φορτιστής κτλ).
  3. Ξεκινήστε το πακετάρισμα, διπλώνοντας καλά τα ρούχα σας για να εξασφαλίσετε περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σας.
  4. Για την τοποθέτηση των ρούχων σας στη βαλίτσα, ακολουθήστε τη μέθοδο tetris.
  5. Τοποθετήστε όλα τα βαριά αντικείμενα και όσα δεν κινδυνεύουν να σπάσουν, στον πάτο της βαλίτσας σας, και τα πιο ευαίσθητα τελευταία.
  6. Τοποθετήστε τα παπούτσια σας σε ειδικές θήκες για λόγους υγιεινής, αλλά και για να μη χάσουν τη φόρμα τους.
  7. Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μία extra τσάντα για τα άπλυτα.
  8. Τοποθετήστε ανάμεσα στα ρούχα σας εύθραυστα αντικείμενα (laptop, καλλυντικά κλπ) για να τα προστατεύσετε.
  9. Πάρτε μαζί καλλυντικά σε συσκευασίες ταξιδιού για να εξοικονομήσετε χώρο.
  10. Ασχέτως με τη διάρκεια των διακοπών και τον προορισμό, μην παραλείψετε να πάρετε μαζί σας το «προϊόν – must have» των διακοπών σας. Και ποιο είναι αυτό;

Το ξυραφάκι της BIC Miss Soleil Sensitive, ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, που υπόσχεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Οι τρεις κινητές λεπίδες και η κινητή κεφαλή επιτρέπουν στο ξυράφι να γλιστρά απαλά στις καμπύλες του σώματος, χαρίζοντας, πιο βαθύ ξύρισμα με λιγότερους ερεθισμούς. Με ενυδατική ταινία, εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και aloe vera και κομψή λαβή διακοσμημένη με σχέδια λουλουδιών που παρέχει το τέλειο κράτημα. Άνετο ξύρισμα με στυλ!