Πριν λίγες ημέρες, επισκεφτήκαμε το κομμωτήριο του Πάρη Αγορόπουλου στην Μεταμόρφωση και αφεθήκαμε στα μαγικά του χέρια. Κατ’αρχήν όσες το έχουν επισκεφτεί, γνωρίζουν ότι ο χώρος είναι εκπληκτικός και καθαρός, ενώ εκείνες που δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δεν ξέρετε τι χάνετε. Ιδιαίτερη εντύπωση θα σας κάνει και ο μεγαλούτσικος σκύλος του που του αρέσει να κοιμάται. Το λέω εγώ που φοβάμαι τα σκυλιά. Όλα ιδανικά, βασικά.

DSC_2291

Στο θέμα μας όμως. Το χτένισμα που θα παρουσιάσουμε σήμερα, είναι πραγματικά εύκολο. Ακόμα κι αν τα χέρια σου πιστεύεις ότι δεν πιάνουν, αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Αλήθεια.

Είναι ρομαντικό, διακριτικό και σέξι. Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το top χτένισμα για την εποχή και πηγαίνουν σε όλα τα πρόσωπα. Χρησιμοποιώντας το curling wand της Remington που πραγματικά είναι ταχύτατο, ξεκινήσαμε. Ο χρόνος που χρειάστηκε για να γίνει αυτό το χτένισμα, δεν πήρε παραπάνω από 10 λεπτά. Οπότε υπολόγισε άλλα 10 για σένα που θα το κάνεις μόνη σου.

DSC_2029

Η εμπειρία του Πάρη κατά την διάρκεια του χτενίσματος ήταν ευδιάκριτα φανερή. Χέρια που δεν σε ενοχλούσαν καθόλου, απόλυτη προσοχή με το σίδερο και σεβασμό προς το άτομο που κάθεται στην καρέκλα. Αν θες λοιπόν να δεις ακριβώς πώς θα πετύχεις ένα ρομαντικό χτένισμα για την έξοδο σου, δες βήμα-βήμα το βίντεο που ακολουθεί: