Αν είστε νύφη του καλοκαιριού, ξέρουμε ότι περνάτε ήδη δύσκολα. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις αυτή την τέλεια νυφική εμφάνιση όταν η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς. Οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές μακιγιάζ να εκνευρίζονται με την αναφορά τόσο υψηλής θερμότητας. Μιλήσαμε με έναν διάσημο makeup artist, τον Mehak Oberoi και μάθαμε μερικές πολύ δροσερές συμβουλές για μακιγιάζ, μαλλιά, ακόμη και outfits για τη νύφη του καλοκαιριού.

Συμβουλές καλοκαιρινού μακιγιάζ για μια χαλαρή νύφη

Το μακιγιάζ τα καλοκαίρια είναι δύσκολο! Ως μέλλουσα νύφη, σίγουρα δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μια εμφάνιση χαμηλού προφίλ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Αλλά η απίστευτη ζέστη δεν θα αφήσει τη ντίβα μέσα σας να λάμψει. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας παραμένει ανέπαφο ακόμα και μετά το τέλος των πρωινών ωρών:

Χρησιμοποιήστε ματ βάση αντί για φωτεινή

Επίσης, το να φοράς πολλά στρώματα είναι ένα μεγάλο όχι. Επενδύστε σε ένα καλό primer που κρατά το μακιγιάζ σας σταθερό για πολύ.

Οι αδιάβροχες μάσκαρες είναι το καλύτερο

Αποφύγετε τη χρήση έντονου χρώματος στα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε pot ή μολύβια για τα φρύδια αντί για πούδρα.

Μείνετε μακριά από τα lip gloss

Χρησιμοποιήστε ματ κραγιόν για τα χείλη.

Τα ρουζ σε σκόνη μένουν περισσότερο από τα κρεμώδη

Καλοκαιρινές συμβουλές χτενίσματος για νύφη

Ακολουθήστε αυτά τα απλά tips και κρατήστε μακριά το φριζάρισμα του καλοκαιριού:

Πιάσε τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου

Το να αφήνεις τα μαλλιά σου ελεύθερα σε αυτή τη ζέστη μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο. Φτιάξε μια όμορφη αλογοουρά αν δεν θέλεις ένα ακόμα κλασικό νυφικό κότσο!

Οι κοτσίδες και οι πλεξούδες είναι τάση και αυτή τη σεζόν

Φορέστε λουλούδια ή απλά αξεσουάρ στα μαλλιά σας για να ενισχύσετε περαιτέρω αυτές τις πλεξούδες και ταυτόχρονα να είστε η τέλεια νύφη χωρίς υπερβολές.

Εφαρμόστε λίγη λακ κατά του φριζαρίσματος

Ποτέ δεν είναι ωραίο το αποτέλεσμα με πολύ λακ στα μαλλιά. Δεν θέλουμε να κοκαλώσουν, θέλουμε απλά να μην πετάνε οι φυτρες μας και να μην φριζάρουν!