Θυμάσαι την Μέριλ Στριπ και την Γκόλντι Χόουν που έπιναν μαγικά φίλτρα προκειμένου να παραμείνουν για πάντα νέες και όμορφες στην ταινία “Ο Θάνατος Σου Πάει Πολύ”; Η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ από τη φαντασία, αφού οι γυναίκες είναι πρόθυμες να κάνουν οποιαδήποτε θυσία στον βωμό της ομορφιάς. Ακόμη και να φορέσουν σουτιέν στο πρόσωπό τους!

Πρόκειται για ένα gadget κατά της αντιγήρανσης, το οποίο μπορεί να βρει κανείς σε ένα μαγαζί της Ιαπωνίας. Το “σουτιέν προσώπου” υπόσχεται ότι βοηθάει στην καταπολέμηση των γραμμών του γέλιου που γίνονται εντονότερες με το πέρασμα του χρόνου. To Hourei Lift Bra, όπως είναι ονομάζεται, κλείνει πίσω από το κεφάλι και προσαρμόζεται στη μύτη. Οι απαλές καμπύλες από καουτσούκ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να είναι απαλές για το δέρμα, ενώ το σχέδιό του υπόσχεται να ασκήσει μόνο μία απαλή πίεση στα μάγουλα.

“Εάν ανησυχείς για το χαμόγελο ή τις γραμμές του γέλιου, τότε μια απλή αποτελεσματική συσκευή σαν αυτή, θα βοηθήσει να καταπολεμήσεις τα σημάδια της γήρανσης” εξηγούν οι παραγωγοί του προϊόντος, το οποίο κοστίζει 25 λίρες και παράλληλα προτείνουν να συνδυαστεί με ασκήσεις στο στόμα.