Τα denim είναι κομμάτια που κατέχουν σημαντική θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είτε μιλάμε για ένα τζιν παντελόνι είτε για ένα βολικό τζάκετ, είναι γεγονός ότι οι συγκεκριμένες επιλογές είναι συνώνυμες παραδοσιακά με την άνεση και το στυλ. Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και κολακεύουν κάθε σώμα, ανεξάρτητα από την ηλικία. Την περίοδο των εκπτώσεων, είναι έξυπνη επιλογή να “επενδύσεις” σε denim κομμάτια, γιατί ο χειμώνας επιβάλλει ρούχα πρακτικά που ταιριάζουν εύκολα με πουλόβερ και ζεστές ζακέτες. Πριν ξεκινήσεις όμως τα ψώνια, ρίξε μια ματιά στις φετινές τάσεις, για να ξέρεις ποια είναι τα ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις το 2022.

Φαρδιές γραμμές

Σκούρα χρώματα

Tailored Clothing

Denim από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Midi φούστες

Μεγάλες εκπτώσεις σε denim Lee

Στις φετινές εκπτώσεις, μας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με ποιοτικά denim Lee, αφού θα βρεις στην αγορά εκπτώσεις άνω από 40%. Τα Lee άλλωστε εδώ και χρόνια είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα, ενώ συνδυάζουν την άνεση με το διαχρονικό στυλ, αποκτούν την απόλυτη ισορροπία και αποτυπώνουν την ιστορική κληρονομιά του brand.

Η Lee μας προσκαλεί να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της άνεσης και του στυλ που αναζητάμε, προσφέροντας μας μοναδικές τιμές σε μια τεράστια γκάμα από κλασσικά και μοντέρνα στυλ. Παράλληλα, μας καλεί να γίνουμε ένα στον αγώνα για ένα πιο βιώσιμο αύριο, μιας και η εταιρεία καταβάλλει ένα ατέρμονο αγώνα για την μείωση του αντίκτυπου της παραγωγής στο περιβάλλον. Στην σημερινή εποχή που ζούμε, όλοι μας πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι για τις επιλογές μας. Τόλμησε την πιο συνειδητοποιημένη ανανέωση εξερευνώντας μοναδικά κομμάτια και μοναδικές προσφορές, από τζιν, denim jackets, σορτσάκια, μέχρι και παντελόνια σε chino γραμμές όσο και πιο casual.

Διαβάστε επίσης: Το επόμενο βήμα της Swarovski προς τη βιωσιμότητα | Thats Life. Life as it is!