Η Nike, σε συνεργασία με τον διεθνή όμιλο Percassi, εγκαινίασε το κατάστημα Nike West Athens στο εμπορικό κέντρο River West, καλωσορίζοντας όλους τους fans του αγαπημένου brand. Το νέο κατάστημα συνδέει σε 467 τ.μ. όλα τα τελευταία trends, τον αθλητισμό και τους αθλητές με καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες που ζωντανεύουν τον αθλητικό παλμό της πόλης.


Το νέο concept του καταστήματος, “Nike Rise”, είναι σχεδιασμένο να σου δίνει τη δυνατότητα να πετυχαίνεις τις μικρές νίκες της καθημερινότητας σου, με αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες που σου ταιριάζουν. Το ολοκαίνουργιο κατάστημα απευθύνεται σε λάτρεις των athleisure εμφανίσεων όλων των ηλικιών, ενώ διαθέτει τις νέες συλλογές Nike & Jordan για υψηλές αθλητικές επιδόσεις, καθώς και επιλεγμένα αγαπημένα προϊόντα lifestyle.


Το κατάστημα Nike West Athens είναι ο ιδανικός προορισμός για τις γυναίκες που λατρεύουν τις sport εμφανίσεις, καθώς παρέχει μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά σουτιέν και κολάν για τέλεια εφαρμογή και άνεση, ενώ τα μέλη της Nike έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Sports Hub για απλούστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Το Nike West Athens άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 26 Μαρτίου, προσκαλώντας τους καταναλωτές να κάνουν customized δωρεάν τα νέα τους sneakers, από τον καλλιτέχνη Same84, κερδίζοντας παράλληλα μοναδικά δώρα.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα Nike West Athens σε προσκαλεί να το γνωρίσεις από κοντά!