Το πρωινό είναι απαραίτητο για όλους αλλά κυρίως γιατί είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ένα θρεπτικό πρωινό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και το βάρος μας. Όσο και αν βιάζεσαι μπορείς να αφιερώσεις 10 λεπτά για να φας ένα καλό και δυναμωτικό πρωινό. Παρακάτω λοιπόν μπορείς να βρεις τους πιο βασικούς λόγους για να εντάξεις στην καθημερινότητα σου καθώς όχι μόνο καίει το λίπος αλλά καταπολεμά και την κατάθλιψη.

1. Ξεκινώντας τη μέρα σου με το πρωινό θα ενισχύσεις το μεταβολισμό σου και θα διατηρήσεις τα επίπεδα σακχάρου με κανονικά επίπεδα όλη την ημέρα.

2. Ένα πρωινό γεύμα βοηθάει να ενεργοποιήσεις το σώμα σου, διατηρώντας την ενέργεια αυτή που χρειάζεσαι μέχρι και την ώρα του μεσημεριανού

3. Ένα θρεπτικό πρωινό μειώνει τον κίνδυνο για υπερκατανάλωση τροφής και πόθους αργότερα την ημέρα.

4. Η κατανάλωση πρωινού έχει συσχετιστεί με τη μείωση κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

5. Ένα πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο όχι μόνο για το σώμα, αλλά και για τον εγκέφαλο. Η κατανάλωση ενός θρεπτικού πρωινού συμβάλλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητάς σου.

Και επειδή πρωινό χωρίς δημητριακά δεν γίνεται… Τα νέα FITNESS® Granola έρχονται για να γίνουν το αγαπημένο πρωινό σου για αυτό το καλοκαίρι! Είτε ετοιμάζεσαι για μια γεμάτη μέρα στο γραφείο είτε για μια βουτιά στη θάλασσα, τα νέα FITNESS® GRANOLA της Nestlé σού δίνουν ενέργεια και σε προσκαλούν να δοκιμάσεις τη βρώμη …αλλιώς!

Θα τα βρεις σε δύο απολαυστικούς συνδυασμούς: FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και σοκολάτα και FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και μέλι. Χάρη στα συστατικά τους σε γεμίζουν με περισσότερη ενέργεια μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και έτσι δε χρειάζεται να «τσιμπάς»! Απόλαυσέ τα με γάλα ή με ένα δροσερό γιαούρτι και φρέσκα φρούτα για ένα ολοκληρωμένο και γευστικό πρωινό!

Ξεκίνα τη μέρα σου δυναμικά με ενέργεια για να αντεπεξέλθεις στις μικρές και τις μεγάλες προκλήσεις που συναντάς κατά τη διάρκειά της!