Το “That’s Life” βρέθηκε στο ιατρείο της γνωστής δερματολόγου στον Πειραιά, η οποία μας εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη μέθοδο λιπόλυσης O.F.F.

“Τί είναι η μέθοδος O.F.F. ;”

Η συσκευή O.F.F. χρησιμοποιεί μόνο τη θερμική επίδραση ρεύματος κλασματικής ροής και συγκεκριμένα ημιτονοειδή κύματα συχνότητας 1230KHz, με τελικό αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία επιλεκτικά σε συγκεκριμένη ζώνη, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

“Πώς γίνεται η λιπόλυση στο διπλοσάγωνο (προγούλι);”

“Θα το περιέγραφα σαν ηλεκτρικό βελονισμό. Συγκεκριμένα τοποθετούνται μικρές βελόνες βελονισμού στην υπογενείδιο περιοχή, δηλαδή στο προγούλι. Κατόπιν ένα μικρό ηλεκτρόδιο της συσκευής O.F.F. έρχεται σε επαφή με κάθε βελόνα και η ασθενής αισθάνεται θερμότητα.

Είναι πολύ σημαντικό , τονίζει η δερματολόγος, ότι χωρίς νυστέρι, χωρίς τη χρήση ξένης ουσίας, αλλά μόνο με τις βελόνες βελονισμού επιτυγχάνουμε να κάψουμε το λίπος.

foto

“Εφαρμόζεται μόνο σε παχουλές κυρίες:”

Όχι μόνο σε παχουλές. Πολύ συχνά και λεπτές κυρίες έχουν συσσώρευση λίπους στο διπλοσάγωνο.

Η μείωση του λίπους από το προγούλι βελτιώνει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου μας και μας δείχνει νεότερους.

Εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες όλων των ηλικιών και όλων των “κιλών”, που επιθυμούν απλά να βελτιώσουν το περίγραμμα του προσώπου τους και να φαίνονται νεότεροι και ξεκούραστοι.

“Χρειάζεται κάποια προετοιμασία;”

Απολύτως καμία. Ούτε καν αναισθητική κρέμα. Οι βελόνες βελονισμού είναι πολύ μικρές και το τσίμπημα ανεπαίσθητο.

“Υπάρχουν παρενέργειες με τη λιπόλυση O.F.F.;”

Ούτε μία! Μικρό οίδημα (πρήξιμο) και λίγη κοκκινίλα μπορεί να παρουσιαστεί τοπικά στο τέλος της θεραπείας, τα οποία υποχωρούν σε λίγες ώρες. Αμέσως μετά επιστρέφουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, χειμώνα – καλοκαίρι.

Η λιπόλυση O.F.F. είναι απόλυτα ασφαλής και η εφαρμογή της επιτρέπεται σε όλες τις ηλικίες.

“ Δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλαρώσει το δέρμα μας, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους λιπόλυσης;”

ΟΧΙ, δεν υπάρχει καμία χαλάρωση του δέρματος, μας απαντά απόλυτα η δερματολόγος. Αντίθετα η λιπόλυση O.F.F. πετυχαίνει και σύσφιξη του δέρματος, γιατί επηρεάζει την κατεύθυνση των κολλαγόνων και ελαστικών ινών , με αποτέλεσμα τη στήριξη και σύσφιξη του δέρματος.

Η τεχνική O.F.F. επιτυγχάνει λιπόλυση και σύσφιξη του δέρματος μαζί, για αυτό και είναι μοναδική, ειδικά στην περιοχή του διπλοσάγωνου (προγούλι).

“Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να δούμε διαφορά με το O.F.F ;”

“Μία”! Από την πρώτη κιόλας συνεδρία μπορούμε να δούμε αποτέλεσμα.

foto-1

Μικρό ποσοστό του αποτελέσματος είναι εμφανές αμέσως μετά το τέλος κάθε συνεδρίας , με το τελικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε 1 μήνα, οπότε μπορεί να ακολουθήσει επόμενη συνεδρία.

foto-2

Ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό του προβλήματος και από τον επιθυμητό στόχο μας.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 λεπτά – 40 λεπτά και το κόστος κυμαίνεται από 70 ευρώ/ ανά συνεδρία και δεν ξεπερνά τα 120 ευρώ / ανά συνεδρία στα πιο δύσκολα περιστατικά.

Το ιατρείο της δερματολόγου Αγλαϊας Βράνου βρίσκεται στον Πειραιά, Κλεισόβης 26.

Τηλέφωνο: 210 – 4510018 e-mail : [email protected]

Iστότοπος: www.vranou.gr