Η Philips, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στη δύσκολη περίσταση της πανδημίας, προχώρησε, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, στην παροχή δωρεάν εξοπλισμού για την υποστήριξη κλινών Μ.Ε.Θ.

Με στόχο την ενδυνάμωση του εθνικού συστήματος υγείας και την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει στη χώρα μας, οι δύο εταιρείες ανέλαβαν να ενισχύσουν τα νοσοκομεία, παρέχοντας ιατροτεχνολογικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN προσέφερε 7 κλίνες ειδικά για Μ.Ε.Θ, τύπου Hillrom 900 Accela με ζυγό και ειδικό αερόστρωμα. Αντίστοιχα, η Philips παρείχε 5 ολοκληρωμένες λύσεις φορητού τηλε-υπερήχου Philips Lumify, με αντίστοιχα tablets, που θα αξιοποιούνται για καρδιολογικό και πνευμονολογικό έλεγχο, αλλά και συγκυριακά για την ανάγκη εκτίμησης περιστατικών σχετικά με την εισαγωγή τους σε Μ.Ε.Θ.

Η Philips, με περισσότερα από 125 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της ιατρικής μέριμνας και περίθαλψης, δημιουργώντας καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν συνεχή υποστήριξη και φροντίδα σε κάθε βήμα της ζωής του ανθρώπου. Με παρουσία 90 χρόνων στην Ελλάδα, συνεχίζει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πάντα υπάρχει τρόπος για μια καλύτερη και πιο ποιτική ζωή για όλους.

Όπως αναφέρει ο κος Παναγιώτης Μπαράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Hellas: «Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται να είμαστε παρόντες σε αυτή τη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε καθημερινά. Έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και συναίσθηση της ευθύνης που μας αναλογεί ως εταιρεία, προχωρήσαμε, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας».