Μπες στον μαγευτικό κόσμο του Χάρι Πότερ και άσε τη φαντασία σου να πετάξει με τα φτερά της μαγείας. Μέσα σε αυτό το μυστικιστικό βασίλειο, μας ελκύουν τα εκπληκτικά ταξίδια τριών αξιοσημείωτων ηρώων: του Ντράγκο, της Τσο Τσανγκ και της Λούνα Λάβγκουντ. Το καθένα έχει μια μοναδική ουσία που ξεπερνά το συνηθισμένο και μας παρακινεί να εξερευνήσουμε τα βάθη της ψυχής μας.

Ο Draco, η  Luna και η Chο σας περιμένουν στην πλατφόρμα 9¾ για να ταξιδέψετε μαζί στο μακρινό Hogwarts!

Στο κόσμο του  συνυπάρχουν το κοσμικό και το θαυμάσιο, το συνηθισμένο και το σουρεαλιστικό. Είναι ένας κόσμος που απευθύνεται σε όλους και όσες φορές και να τον δει κανείς πάντα προκαλεί τα ίδια συναισθήματα!

Ο Harry Potter και η παρέα του είναι πλέον διαχρονικοί ήρωες, που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα αγγίζουν και θα εμπνέουν τα παιδιά με τις περιπέτειες τους.

Αποκτήστε λίγη από τη μαγεία… του Hogwarts!

O Druco, η Luna, η Cho και το ραβδί της Hermione είναι οι τέλειες επιλογές για παιδιά 6+ χρονών, να γνωρίσουν τον φανταστικό κόσμο του Harry Potter.

Γνωρίστε την Luna Lovegood

Η Luna Lovegood του οίκου Ravenclaw διαθέτει χαριτωμένα στοιχεία προσώπου, εξαιρετικά μακριά και απαλά κυματιστά μαλλιά και σχεδιασμό, που  δίνουν «ζωντάνια» στην κούκλα. Φοράει τη στολή του Hogwarts με πουλόβερ  Ravenclaw, φούστα από τούλι, διαθέτει αφαιρούμενα παπούτσια και ραβδί. Κουνήστε το ραβδί της και πείτε iconic ξόρκια όπως το Episkey…και η μαγεία ξεκινάει!

Γνωρίστε τον Draco Malfoy

O Draco Malfoy του Slytherin έρχεται σε mini figure αλλά υπόσχεται μεγάλες περιπέτειες! Κάθε κούκλα Wizarding World Magical Minis έχει αρθρωτό κεφάλι, χέρια και μέση. Ιδανικό για να μιμηθείτε τη στάση του και να αναδημιουργήσετε τις αγαπημένες σας σκηνές από τον Harry Potter!

Γνωρίστε την Cho Chang

Η Cho Change του οίκου Ravenclaw έχει χαριτωμένες λεπτομέρειες στο πρόσωπο, πολύ μακριά απαλά μαλλιά και πέντε σημεία κίνησης. Φοράει τη στολή του Hogwarts, το πουλόβερ του Ravenclaw, υφασμάτινη φούστα από τούλι και παπούτσια που βγαίνουν. Φυσικά, δεν αποχωρίζεται ποτέ το ραβδί της για να αφήνει παντού λίγη (ή και αρκετή) από τη μαγεία της.

Αποκτήστε το ραβδί της Hermione Granger

Εξασκηθείτε σε ξόρκια από το Wizarding World με το ραβδί της Hermione Granger. Διαθέτει αυθεντικές λεπτομέρειες και βαριά βάση.

Ο Ντράγκο, με τα ξανθά μαλλιά και τη θαρραλέα καρδιά του, μας διδάσκει τη δύναμη της λύτρωσης και τη δύναμη που βρίσκεται σε απροσδόκητα μέρη. Η Cho Chang, με την κομψότητα και την ακλόνητη πίστη της, μας θυμίζει τη δύναμη της αγάπης και την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος. Η Luna Lovegood, με την ιδιότροπη φύση της και την ακλόνητη πίστη στο εξαιρετικό, μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε τις ιδιορρυθμίες μας και να καλλιεργήσουμε τη μαγεία μέσα μας. Μαζί, αυτοί οι τρεις ήρωες ξεκλειδώνουν τις πόρτες σε έναν κόσμο όπου τα σκουπόξυλα ανεβαίνουν στα ύψη, τα φίλτρα παρασκευάζονται και τα ξόρκια χορεύουν στις άκρες των ραβδιών. Με οδηγό το ραβδί της Ερμιόνης, μπορούμε κι εμείς να μεταφερθούμε, έστω και για μια φευγαλέα στιγμή, σε ένα βασίλειο όπου το φανταστικό γίνεται απτό και η μαγεία του Χάρι Πότερ γίνεται δική μας.

Δεν πρέπει να λείπει από κανέναν θαυμαστή!

Σηκώστε τα ραβδιά σας και ζήστε τη μαγεία

Wingardium Leviosa!