Παρά το γεγονός ότι η μικρή είναι μόλις 15 μηνών, δε φοβάται να υπερασπιστεί τη γνώμη της και να διαφωνήσει -έντονα – με τον πατέρα της!

Στο παρακάτω video που ανέβηκε στο youtube και έχει κάνει θραύση – το αυθεντικό έχει πάνω από 20εκ. views – , η μικρή παρά το γεγονός ότι δεν μιλάει ακόμα, προσπαθεί να εξηγήσει στον μπαμπά της με ‘λόγια’ και χειρονομίες πως έχει δίκιο! Ο διασκεδαστικός ‘διάλογος’ έγινε γιατί θέλησε να παρακολουθήσει την αγαπημένη της παιδική σειρά και αποφάσισε πως η καλύτερη θέση ήταν μπροστά στην τηλεόραση. Βέβαια, ο πατέρας της είχε διαφορετική γνώμη και άρχισε την προσπάθεια να τη μεταπείσει μέσω του διαλόγου να κατέβει από το έπιπλο που είχε σκαρφαλώσει!

Η ‘ξεροκέφαλη’ Lola δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει γνώμη τόσο εύκολα και άρχισε να διαφωνεί με τον μπαμπά της σε έντονο ύφος! Αποκορύφωμα της διαφωνίας είναι η απεγνωσμένη πιτσιρίκα που σηκώνει τα χέρια της στον αέρα για να δώσει έμφαση στο λόγο της!

Το αποτέλεσμα ήταν να την πάρει στην αγκαλιά του, για να την κατεβάσει, με τη μικρή επαναστάτρια να υποχωρεί, αφού ο μπαμπάς της δε μπορούσε να καταλάβει με τίποτα! Μερικές φορές οι μεγάλοι δεν έχουν καθόλου λογική…

Δείτε το video:

Βρήκαμε το άρθρο στο Dadrules