Το 4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας είναι προ των πυλών και σε συνεργασία με το ThatsLife, σας δίνει την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε και εσείς λαμβάνοντας μέρος στον νέο μας διαγωνισμό!

Συναρπαστικές ταινίες σε ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει μικρούς αλλά και μεγάλους, σας περιμένει σε 4 φανταστικές τοποθεσίες σε όλη την Αττική: Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στον Δαναό, στο Cinemax Κηφισιά και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του διαγωνισμού μας και να είστε ανάμεσα στους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ:

Όροι διαγωνισμού:

  • Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook 
  • Αφήστε μας σχόλιο κάτω από το άρθρο (γράψτε μας το όνομά σας) 

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως και 16/11/21. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστό άρθρο.

Από τις 13 έως τις 21 Νοεμβρίου, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (Athens International Childrens Film FestivalATHICFFπαρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών για παιδιά, εφήβους και γονείς, γιατί οι παιδικές ταινίες, πέρα από κινούμενα σχέδια, χαριτωμένα ζωάκια και υπερήρωες, είναι και ταινίες γεμάτες ενέργεια, δημιουργικότητα, χιούμορ και φαντασία.

Καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους – και όχι μόνο, σε ένα απίθανο φεστιβάλ σε όλη την πόλη με πρόγραμμα που θα συναρπάσει. Μην ξεχνάτε ότι η προπώληση έχει αρχίσει ήδη και το το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι διαθέσιμο στο athicff.com/2021-festival/program/.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ παρακάτω:

Έρχεται το 4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας – Ξεκίνησε η προπώληση

 

3 Σχόλια