Ένα ζευγάρι που έχει δεχτεί πολύ κριτική στο διαδίκτυο λόγω της διαφοράς ηλικίας τους ανακοίνωσε τα χαρούμενα νέα ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Cheryl McCain είναι 63 ετών και έχει 18 εγγόνια, αλλά είναι η σχέση της με τον σύζυγό της, τον 26χρονο Quran McCain, που την έχει βάλει στα social media.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Quran ήταν μόλις 15 ετών, καθώς και οι δύο εργάζονταν σε ένα Dairy Queen. Παρόλο που δεν υπήρχαν τότε συναισθήματα και έρωτας, τελικά ερωτεύτηκαν όταν συναντήθηκαν τυχαία σε ένα βενζινάδικο. Τότε, ο Quran ήταν 23 ετών και μετά από εβδομάδες που περνούσαν χρόνο μαζί, εξέφρασε τα συναισθήματά του και ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2021, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο και δημιούργησαν και κοινούς λογαριασμούς στα social media για να δείχνουν τη ζωή τους μαζί.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound – Queen cheryl 👸


Η Cheryl δήλωσε: “Έχω επτά παιδιά αλλά βλέπω μόνο το ένα, καθώς τα άλλα δεν υποστηρίζουν τη σχέση μας. Με πληγώνει, με πληγώνει πολύ. Ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά ήθελα να παντρευτώ κάποιον που είχα ερωτευτεί και δεν το υποστήριξαν. Έχω 18 εγγόνια και βλέπω μόνο τα τρία από αυτά.

Τώρα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι βρήκαν παρένθετη μητέρα και θα προσθέσουν ένα δικό τους παιδί στην οικογένειά τους. Η Cheryl μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου κρατάει εικόνες από το υπερηχογράφημα. Επίσης, απαντά σε κάποιους από τους επικριτές της με ένα βίντεο με λεζάντα: “Είσαι πολύ μεγάλη για να ξεκινήσεις οικογένεια», ενώ μιμείται: “Δεν δίνω δεκάρα, έχω πάρει την απόφασή μου“.

Το ζευγάρι εξέφρασε πόσο χαρούμενοι είναι που θα υποδεχτούν ένα παιδί στον γάμο τους. Η Cheryl είπε: “Ήταν απίστευτο συναίσθημα να μάθουμε ότι θα κάνουμε μωρό. Ξεκινάμε τη δική μας οικογένεια. Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Θα κάνει την οικογένειά μας πιο ευτυχισμένη, καθώς θα αγαπάμε το μωρό άνευ όρων.

Ο Quran πρόσθεσε: “Έκλαψα από χαρά όταν το έμαθα. Αυτό θα είναι το πρώτο μου παιδί. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια αγάπη εκτός από τη στιγμή που παντρεύτηκα την Cheryl. Ανεξάρτητα από το αν είναι κορίτσι ή αγόρι, έχουμε ένα μωρό και ξεκινάμε τη ζωή μας μαζί. Παρόλο που η Cheryl δεν θα είναι η βιολογική μητέρα, το αίμα δεν κάνει την οικογένεια και θα είναι η καλύτερη μαμά.

Παρά τα συγχαρητήρια πολλών, άλλοι ήταν πιο επικριτικοί λόγω της διαφοράς ηλικίας των 37 χρόνων. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η οικογένεια θα επανενωθεί μετά τη γέννηση του παιδιού της Cheryl και του Quran.