Είσαι έτοιμη να ζήσεις μία μοναδική και σαγηνευτική εμπειρία;

Θα ήθελες να μάθεις κάτι που μπορεί να σε αναγάγει σε sex symbol, να σε απογειώσει τα μάτια του συντρόφου σου αλλά –αν έρθουν τα πιο δύσκολα- να σε βοηθήσει σε ζητήματα επιβίωσης;

Το  Canyon Ranch στην Αριζόνα, που αποτελεί προορισμό διακοπών και πολυτέλειας (θέρετρο από τα λίγα)  παραδίδει μαθήματα  στριπτίζ.

Οι παροχές, το πακέτο ξεκούρασης και χαλάρωσης  περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και μάλιστα με την υπογραφή της αξεπέραστης Ντίτα Φον Τιζ.

Η κορυφαία στρίπερ του κόσμου εξακολουθεί – σε ηλικία 42 ετών- να είναι ένα από τα ομορφότερα πλάσματα και σε συνεργασία με την καθηγήτρια του μπουρλέσκ, Κάθριν Ντ’ Λις πρόκειται να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενη με έναν κύκλο μαθημάτων που θα διδάξει τον τρόπο που μπορεί κάποια να βγάζει αισθησιακά το φόρεμα, τις ζαρτιέρες ή τον κορσέ της.

Την ίδια στιγμή θα παραδίδονται και μαθήματα για την ιστορία της τέχνης του μπουρλέσκ με την υπογραφή της Ντίτα!

«Είμαστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων της Ντίτα Φον Τιζ θα ικανοποιήσει απόλυτα και τους σταθερούς πελάτες μας και όσους μας επισκέπτονται για πρώτη φορά», αναφέρεται στην  ανακοίνωση του resort.

Η ίδια η  Ντίτα Φον Τιζ, δηλώνει χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να μοιραστεί τις γνώσεις της.

«Χαίρομαι γιατί θα μοιραστώ όσα έμαθα και θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι είαι το μπουρλέσκ και γιατί τα τελευταία χρόνια έγινε ένα μοναδικό, φεμινιστικό κίνημα».

Η πενθήμερη διαμονή στο θέρετρο στοιχίζει 5.450 ευρώ το άτομο!