Είναι επίσημο. Το Netflix θα είναι το κανάλι που θα κάνει πραγματικότητα το reunion των Gilmore Girls! Οι πρώτες φήμες είχαν ακουστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο φαίνεται πως τώρα τα πράγματα έχουν προχωρήσει για τα καλά αφού το κανάλι έχει ήδη συμφωνήσει με την δημιουργό της σειράς, Amy Sherman-Palladino, να αναλάβει το project μαζί με τον άντρα της και παραγωγό Daniel Palladino, το δίδυμο που έστησε την σειρά και αποχώρησε από αυτή πριν την έβδομη και τελευταία σεζόν της.
Το Gilmore Girls ήταν στον αέρα από το 2000 μέχρι το 2007 και ξεδίπλωνε τις καθημερινές ιστορίες της Lorelai Gilmore (Lauren Graham) και της κόρη της Rory (Alexis Bledel) στο Stars Hollow, μία μικρή πόλη του Κονέκτικατ όπου ζούσαν ονειροπόλοι, καλλιτέχνες και διάφοροι ιδιαίτεροι τύποι. Η οικογενειακή σειρά είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, μέσα από την οποία μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα της η Melissa McCarthy, παίζοντας την chef του μικρού εστιατόριου που είχε η Lorelai. 
Η McCarthy έχει πλέον πολύ μεγάλες κινημαγραφικές υποχρεώσεις και θα είναι η μόνη που δεν θα επιστρέψει στο reunion, για το οποίο δεν έχουν ακουστεί ακόμα άλλες λεπτομέρειες, αλλά είναι σίγουρο πως θα βγουν στην επιφάνεια όσο περνάει ο καιρός. Το Netflix για να ετοιμάσει το έδαφος θα προβάλει τέσσερα 90λεπτες τηλεταινίες του Gilmore Gilrs για να περάσει ομαλά το κοινό στην ανανεωμένη σειρά.