Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό από τις 7 Νοεμβρίου και βρίσκεται έτσι σε ένα υδάτινο και αινιγματικό ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, το πάθος, το μυστήριο και τα έντονα συναισθήματα είναι ο κανόνας για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο, όσο δηλαδή η Αφροδίτη παραμένει στον σαγηνευτικό και μυστηριώδη Σκορπιό. Μέχρι τότε λοιπόν, στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου για να αντιληφθείς ποιος μπορεί να μπει στη ζωή σου και με τα ψυχολογικά τεχνάσματά σου ανιχνεύεις το τοπίο της αγάπης.

Η δύναμή σου είναι το σεξ και χρησιμοποιείς τον έλεγχο και την χειραγώγηση για να ανακαλύψεις τα μυστικά της ψυχής του συντρόφου σου. Δεν αρκείσαι στο λίγο και αναζητάς να ζήσεις το απόλυτο. Όμως ο πλανήτης της αγάπης στο σκληρό περιβάλλον του Σκορπιού είναι σε αδύναμη θέση, καθώς οι σχέσεις εμβαπτίζονται τώρα με το στοιχείο της υπερβολής. Φέρνει όμως εξαιρετικά νέα για τα οικονομικά, ώρα για ρίσκα λοιπόν!

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Παρθένους και Αιγόκερους, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Καρκίνους και Ιχθύς. Από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 15 έως 23 Νοεμβρίου και από 23 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.
ΚΡΙΟΣ
Πάθος, γοητεία και χρήμα σου προσφέρει η Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του σεξ και των κοινών οικονομικών. Αυξάνεται η διαίσθησή σου και σε καθοδηγεί στη βελτίωση των αποταμιεύσεων σου αλλά και στη διευθέτηση των δανείων σου. Αν είχες προβλήματα με τα οικονομικά σου, θα ενεργοποιήσεις τις κρυφές δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Στη σχέση σου, νιώθεις περισσότερο πάθος και εμπιστοσύνη. Περνάς λοιπόν σε μια περίοδο που θα θέλεις να αφεθείς στα ερωτικά σου ένστικτα, να νιώθεις ισχυρή έλξη και ερωτικό μαγνητισμό για έναν άνθρωπο και δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν συναισθήματα που πολλές φορές θα σε κάνουν να νιώσεις έντονα! Παράλληλα, μια σχέση φέρνει ερωτηματικά για το κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στον τομέα των οικονομικών τώρα μπορεί να υπάρξει ένα απρόσμενο κέρδος, μία αύξηση του εισοδήματος σου μέσω του συντρόφου σου, ή κάποια οικονομική ενίσχυση που θα δώσει ανάσα στο πορτοφόλι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συνεταιρισμών. Αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μία πιο σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη άλλωστε από τον Σκορπιό, σου δίνει και την ευκαιρία για την δημιουργία μία νέας σταθερής συνεργασίας. Οι ερωτικές φλόγες ανάβουν χάρη στην Αφροδίτη και νιώθεις έτοιμος να κάνεις τη σχέση σου πιο αποκλειστική και επίσημη, τώρα έρχονται στην επιφάνεια το πάθος σου και η ανάγκη σου για βάθος και οικειότητα. Τώρα θα έχεις ακόμη περισσότερα κίνητρα για να κάνεις μια ερωτική ή/και επαγγελματική σχέση σου επίσημη, βάζοντας υπογραφές ή ακόμα και αποφασίζοντας για γάμο. Μόνο προσπάθησε να μετριάσεις την έμφυτη κτητικότητά σου και τη ζήλια σου για να μη νιώσει ο σύντροφός σου ότι απειλείται από τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, καθώς από τη μία είσαι πιο παραγωγικός και δημιουργικός, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν σημαντικές προοπτικές προόδου. Γίνεσαι πιο μεθοδικός και οργανωτικός και αναλώνεις τα χρήματά σου για να θέσεις πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σου. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς ακόμη και μια ευκαιρία που μπορεί να μοιάζει απλώς προσωρινή, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε κάτι μονιμότερο. Η υγεία σου επίσης ευνοείται, περιόρισε όμως τη γκρίνια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν ένιωθες μόνος στην ερωτική σου ζωή, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει νέες προοπτικές στον ορίζοντα. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και την ανατρέπει, αφυπνίζοντας το πάθος σου και τα έντονα συναισθήματά σου. Εάν είχες μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον/α που ήταν κρυμμένη, αυτή η χημεία έρχεται στην επιφάνεια και ζεις μοναδικές στιγμές. Τώρα κατανοείς ότι δεν πρόκειται να βρεις την αγάπη συνεχίζοντας να κάνεις τα ίδια πράγματα, έτσι αλλάζεις ριζικά τρόπο προσέγγισης. Μπορείς πραγματικά να βρεις το πάθος σου, αν ενεργήσεις βασιζόμενος στην έμφυτη διαίσθησή σου και κάνοντας σωστές επιλογές. Αν είσαι σε σχέση και υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, τώρα επιστρατεύεις τη δύναμη και τη στρατηγική σου και φέρνεις κοντά σου το σύντροφό σου. Δίνεις στη σχέση σου την φροντίδα και την αγάπη που της αξίζει. Επίσης, θα δραστηριοποιηθείς με κάθε τι που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση, θα βγεις, θα διασκεδάσεις.
ΛΕΩΝ
Αναζητάς τη γαλήνη του σπιτιού σου με την Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Καλλωπίζεις το χώρο σου, ίσως ακόμη και να εμπνευστείς να κάνεις μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα πάρτι στο σπίτι σου. Οι σχέσεις σου τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τα προσφιλή σου πρόσωπα εμβαθύνουν τώρα, έχεις ανάγκη από περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά. Εστιάζεσαι στις ανάγκες της οικογένειάς σου, με τα έντονα συναισθήματά σου μπορείς να φέρεις σε επαφή όλους μαζί για αξέχαστες στιγμές. Έτσι λοιπόν περνάς σε μια εσωστρεφή περίοδο, που μπορείς να κάνεις πιο όμορφο το σταθερό σου περιβάλλον ή μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση δεν είναι πολύ δοτική για τα οικονομικά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος και εσύ είσαι πιο φιλικός με τους γύρω σου, καθώς αναζητάς ανθρώπους που σε κρατούν σε πνευματική εγρήγορση. Επίσης, ευχάριστες δραστηριότητες σε κρατούν δραστήριο και έχεις σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Δέχεσαι πάντως εύνοια σε επικοινωνίες, ταξίδια, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Τώρα μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα ρομαντικό ταξίδι, ή να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέσα από την επικοινωνία όμως, μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε μία σταθερή σου σχέση, αν είσαι δεσμευμένος! Βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις, εκφράζεις με πάθος και εμπιστοσύνη τις ιδέες σου, μπορεί επίσης να ξεκινήσεις συζήτηση για μια συνεργασία ή να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου.
ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς πάνω σε αυτά. Παράλληλα, σε συναισθηματικό επίπεδο ευνοείσαι περισσότερο αν ήδη είσαι σε σχέση, καθώς η περίοδος αυτή σε βοηθά να χαλαρώσεις με τον/την σύντροφό σου και να αναπτύξετε περισσότερη οικειότητα. Οι διασκεδαστικές ημέρες οδεύουν στο τέλος τους και γίνεσαι πιο προσγειωμένος. Είσαι πιο διερευνητικός και οξυδερκής για να ασχοληθείς με την οικονομική σου πρόοδο, έτσι κάνεις ορισμένες δημιουργικές ιδέες σου πράξη ή τουλάχιστον κατανοείς ποιες από αυτές μπορούν να σου προφέρουν πραγματικά οικονομική ευημερία. Το μυαλό σου είναι στα χρήματά σου, έχεις τα κίνητρα να θέσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου. Τώρα είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό αν χρωστάς χρήματα ή για ένα δάνειο ή ακόμα και να χρεώσεις περισσότερο τις υπηρεσίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αποκτάς γοητεία, μαγνητισμό, νιώθεις πιο όμορφα και ερωτικά και καταφέρνεις να έχεις και τις κατακτήσεις σου! Αφήνεις ελεύθερη την καρδιά σου, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και το πάθος σου χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Είσαι έτοιμος να θέσεις νέους στόχους στην αγάπη και τα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι πιο ανανεωμένος και αναζωογονημένος, η Αφροδίτη σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Αν είσαι μόνος, μια παθιασμένη αγάπη σε περιμένει και αν είσαι σε σχέση, ζεις στιγμές σεξουαλικής έκστασης και πάθους με το σύντροφό σου. Καταφέρνεις επίσης να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και δέχεσαι και την ανάλογη ανταπόκριση! Πιστεύεις στη δύναμη της γοητείας σου για να πάρεις αυτό που θέλεις και αισθάνεσαι πιο άνετα να εκφραστείς. Η Αφροδίτη όμως σε συμβουλεύει να μείνεις μακριά από τη ζήλια, τον έλεγχο, την επίδειξη δύναμης και τις ανταγωνιστικές ενέργειες στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις μακριά από την κουραστική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, ενώ δεν λείπει και η νοσταλγία ή η αναπόληση και ο απολογισμός της συναισθηματικής σου ζωής. Μπορεί να έχεις την διάθεση να απομονωθείς για λίγο συναισθηματικά ή να επιθυμείς να διατηρήσεις κάποια μυστικότητα για την αισθηματική σου ζωή και για όλα όσα αισθάνεσαι! Κάνεις ενδοσκόπηση που σε βοηθά να δεις καθαρά τα βαθύτερα θέλω σου, ενώ αυτή την περίοδο ένας μυστικός έρωτας ή η αποκατάσταση μιας ταλαιπωρημένης σχέσης μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οι νέες γνωριμίες όμως για τώρα δεν ευνοούνται απόλυτα, λόγω των τωρινών συνθηκών. Η έμφυτη διασκεδαστική και περιπετειώδης πλευρά σου είναι τώρα στο παρασκήνιο, αναζητάς την ηρεμία σου και τη μοναξιά σου προκειμένου να κάνεις εις βάθος έρευνα και απολογισμό της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί και να δώσεις τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που απλά δεν ανάβουν πια τη φωτιά του πάθους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Είναι λοιπόν μία κατάλληλη στιγμή για να δεις αγαπημένους φίλους, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο μαζί τους, για να διασκεδάσεις με τους ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα! Το διάστημα αυτό θα κάνεις και νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ένας νέος έρωτας! Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι η γοητεία σου και το πάθος των ιδεών σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία ή έναν φίλο με πολλές δεξιότητες ο οποίος μπορεί να συνδράμει θετικά στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Με την Αφροδίτη άλλωστε ως σύμμαχό σου, θα μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου προσδοκία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς σε μια περίοδο που οι φιλοδοξίες σου και η καριέρα σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, με την Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της επαγγελματικής καταξίωσης και της φήμης. Τώρα λοιπόν έχεις πολύ καλές προοπτικές, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καριέρας. Αφήνεις όμως τα προσωπικά στην άκρη, και είναι περίοδος που προσανατολίζεσαι πρώτα σε όσα «πρέπει» να κάνεις και δευτερευόντως σε όσα θες. Δεν αποκλείεται όμως και να επισημοποιήσεις μια σχέση. Συναντάς ανθρώπους με καλή κοινωνική θέση και οικονομική επιφάνεια. Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας, καλωσορίζεις νέα άτομα στη ζωή σου που με τη δύναμή τους μπορούν να σε κατευθύνουν στο σωστό μονοπάτι στην καριέρα σου. Το πάθος σου για ένα έργο σου και η επιβλητική παρουσία σου φέρνουν κοντά σου συμμάχους που σε βοηθούν στην ανάπτυξη των ονείρων σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η επιτυχία εξαρτάται επίσης από τις ελίτ σχέσεις και τους ισχυρούς ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής και τον ηθικό σου κώδικα. Μπορεί να επεκτείνεις τις ικανότητές σου λαμβάνοντας επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, πράγμα το οποίο σου αποφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές. Το μυαλό σου διψά για γνώση, έτσι μπορεί να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να τελειοποιήσεις τις γνώσεις σου. Αυτή η περίοδος λοιπόν σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου και σου δίνει τις ευκαιρίες να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις με άτομα οικεία με τα οποία μπορεί να βρισκόσουν εδώ και καιρό σε απόσταση! Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση σου κάνοντας ένα ταξίδι. Θα ταξιδέψεις νοητά ή κυριολεκτικά, θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία νέα οπτική γωνία! Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι σου!

Πηγή: Astropedia.gr