Έχεις πάρει τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσεις;  Κακώς!

Αν δεν είσαι έτοιμη να ζήσεις έναν μικρό και ιδιόρρυθμο εφιάλτη ξανασκέψου το διαβάζοντας κάποιες «απωθητικές» συνήθειες των ανθρώπων που ζουν μαζί σε καθημερινή βάση που να μεν σε τρομάζουν αλλά είναι πέρα για πέρα φυσιολογικές.

Σωματικές λειτουργίες, περίεργοι ήχοι και κακές συνήθειες.

Είναι μέσα στην ζωή και δεν μπορούν να αποφευχθούν. Όμως το να είσαι 24ώρες μαζί του σε κάνουν να τα ανέχεσαι στην αρχή και να τα θεωρείς φυσικά και ωραία στη συνέχεια.

Σταματάς να νοιάζεσαι –πολύ- για την εξωτερική σου εμφάνιση και αυτός το ίδιο

Έ! Αν σε δει άβαφη, αχτένιστη, με λερωμένα ρούχα και σκισμένα καλτσάκια δεν είναι και τόσο τραγικό…έτσι είσαι στην καθημερινότητά σου. Λάθος! Επίσης ένας άντρας με λερωμένο εσώρουχο και τελείως απεριποίητος δεν είναι sexy.

Sexy dancing και striptease

Μία, δύο, δέκα! Μην το παρακάνεις. Η μανιέρα του είμαστε μαζί και παιδιαρίζουμε με τρόπο σεξουαλικό χορεύοντας δεν είναι συνήθεια της προκοπής. Πόση Μόνικα και Τσάντλερ αντέχει ένας άνθρωπος;

Κατασκοπεία γειτόνων

Κάθεσαι στο παράθυρο της κουζίνας, βγαίνεις μαζί του στη βεράντα με κιάλια και κοιτάζετε τι κάνει ο απέναντι, πως γδύνεται, αν δουλεύει η βαριέται στον υπολογιστή του, αν κάνει sex και άλλα. Και όλα αυτά μαζί με το αγόρι σου. Και όχι μόνο σας αρέσει αλλά το κάνετε κάθε φορά και πιο πολύ.

Το ροχαλητό είναι νανούρισμα και το να δοκιμάζει τα καλλυντικά σου είναι τρυφερό. 

Να γράψω κάτι για αυτό;