Έχεις στείλει αυτό το μήνυμα μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με την φίλη σου, και περιμένεις με αγωνία πάνω απ΄το κινητό να απαντήσει. Ανά δύο λεπτά, το τσεκάρεις γιατί όσο να πεις μπορεί να μην το άκουσες να χτυπάει -πώς είναι δυνατόν- και όλο αυτό κρατάει όλο το βράδυ (τότε στέλνονται τα καλύτερα) μέχρι κάποια στιγμή απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το μήνυμα σου θα μείνει αναπάντητο.

Για την αδιαφορία δυστυχώς ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένη -και ούτε πρόκειται- και είναι αυτή που πονάει περισσότερο. Το να συνειδητοποιείς ότι εκείνος που σε ενδιαφέρει όσο κανείς άλλος, δεν θέλει ούτε να σε φτύσει ένα πράγμα, είναι αυτό που λέμε ούτε στον εχθρό μου να μην τύχει.

5 λόγοι (ίσως) εξηγούν αυτήν την συμπεριφορά…

tumblr_n8pzfcervC1qb8if0o3_500

1. Δεν σε θέλει

Ο πιο ξεκάθαρος λόγος και ίσως και ο πιο επικρατέστερος. Δεν σε θέλει και στο δείχνει γράφοντας εσένα και τα συναισθήματα σου εκεί που δεν πιάνουν μελάνι. Η πικρή αλήθεια, δυστυχώς. Αν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση, τότε δεν έχεις καμία ελπίδα, επομένως προσπάθησε να μην στείλεις κάτι άλλο γιατί χαμένο θα πάει.

2. Δεν είναι σε φάση

Όχι γενικά. Την στιγμή που του έστειλες μπορεί απλά να ήθελε μην μιλήσει σε άνθρωπο και να θέλει να μείνει μόνος. Θα σου έχει τύχει κι εσένα σίγουρα.

3. Δεν είναι τύπος των μηνυμάτων

Αυτό για παράδειγμα δεν είναι κακό, αλλά είναι κακό να το ξέρεις και να συνεχίζεις να στέλνεις μηνύματα. Προτίμησε το τηλέφωνο για να μην μείνεις με την απορία στο τι θα σου απαντούσε.

4. Είναι απασχολημένος με κάτι άλλο

Δεν ξέρεις τι. Μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις. Ξέρεις οι κλασικές που σκεφτόμαστε όλες προκειμένου να κάνουμε τον εαυτό μας να νιώσει καλύτερα. Τύπου: μπορεί να έκλεισε απο μπαταρία το κινητό, μπορεί να το έχασε, μπορεί να κοιμάται, μπορεί να έχει μια πολύ σημαντική δουλειά κτλ. Η αλήθεια είναι ότι πιθανόν και να είναι απασχολημένος την κρίσιμη ώρα που εσύ σιγολιώνεις για μια απάντηση στο κινητό, και στην πραγματικότητα απλά να ξεχάστηκε. Το τελευταίο βέβαια, δεν είναι και πολύ καλό σημάδι.

5. Δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο εσύ

Το έχει πάρει πιο χαλαρά το μεταξύ σας οπότε αυτός είναι και ένας τρόπος να στο δείξει, ειδικά αν νομίζει ότι έχεις παρερμηνεύσει λόγια και καταστάσεις. Οι άντρες γενικά δεν μπαίνουν εύκολα στην διαδικασία να αναλύσουν κάτι μέσω μηνυμάτων. Πολλές φορές ούτε face to face αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.