Δεν είναι… νέο πως οι άντρες και οι γυναίκες προσεγγίζουν το sex διαφορετικά, ωστόσο κανένα από τα δυο φύλα δεν το παραδέχεται! Αυτά είναι τα  πράγματα που θα ήθελαν οι γυναίκες να ξέρουν οι άντρες για το sex…

  • Η υγιεινή στο μόριο

Το στοματικό σεξ δεν είναι πια ταμπού. Οι άντρες έχουν μια ελαφριά… ψύχωση με το θέμα και όταν η σύντροφος τους δεν είναι τόσο δεκτική να το κάνει, αρχίζουν τα νεύρα και την γκρίνια. Δεν είναι πως δεν θέλουν να το κάνουν, απλά η ανησυχία τους είναι η υγιεινή στην περιοχή. Είτε η καθαριότητα, είτε το κούρεμα, μια γυναίκα θέλει πάντα να είναι καθαρό το συγκεκριμένο μέρος, όπως προσέχει και το δικό της.

  • Σκληρό σεξ

Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα. Οπότε αγόρια, μην δείχνετε τις… ευγενικές σας διαθέσεις. Απλά, βρείτε την στιγμή…

  • Και οι γυναίκες θέλουν ύπνο μετά το σεξ

Τα στερεότυπα θέλουν τις γυναίκες μετά το σεξ να θέλουν αγκαλίτσες και κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μερικές φορές και εκείνες θέλουν να πέσουν για ύπνο, γιατί έχουν και… πρωινό ξύπνημα!

  • Έχει και ένα τέλος η… μήτρα!

Μπορεί οι άντρες να αισθάνονται ακόμη πιο… άντρες όταν φτάνουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, αλλά οι γυναίκες πονούν και δεν το απολαμβάνουν με αποτέλεσμα η διάθεση να… χαλάει!

  • Τα σεντόνια πρέπει να είναι πάντα καθαρά

Οι γυναίκες εκτιμούν πολύ να μπαίνουν στο δωμάτιο ενός άντρα και τα σεντόνια να είναι καθαρά, όπως και το κρεβάτι στρωμένο. Κάθε μικρός και μεγάλος λεκές στο κρεβάτι, είτε στα σεντόνια είτε στα μαξιλάρια, απλά διώχνει πιο μακριά τις πιθανότητες για σεξ.

  • Oι ερωτήσεις πριν γίνει τίποτα… extreme

Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάζουν πράγματα. Έχουν πρόβλημα όταν γίνεται χωρίς να ερωτηθούν. Οπότε, αγόρια όταν θέλετε δοκιμάσετε κάτι περίεργο ρωτήστε πρώτα, ακούστε καθαρά την απάντηση και μετά… βλέπετε!

  • Οι φίλοι οι καλοί…

Δεν είναι κάποιο νέο αυτό, αλλά οι γυναίκες συζητούν το επόμενο πρωί τι έγινε.  Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Μέχρι και τα σημάδια στο σώμα. Κάθε μικρή λεπτομέρεια…

  • Το… μήνυμα της επόμενης ημέρας

Ακόμη και αν ήταν One Night Stand, μια γυναίκα πάντα θέλει ένα μήνυμα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να νιώσει μια γυναίκα φτηνή. Ή να περάσει μια νύχτα με έναν άντρα, να περιμένει ένα τηλεφώνημα αλλά αυτό δεν έρχεται ποτέ…

  • Δεν υπάρχει ο κανόνας του 4ου ραντεβού

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού. Μπορεί να κάνει και στο 100ο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος. Οπότε ο μύθος πως το 4ο ραντεβού είναι εκείνο που συνήθως υπάρχει σεξ, απλά… δεν ισχύει!

  • Το στοματικό σεξ θέλει προπόνηση

Κάθε γυναίκα έχει άλλη τεχνική, κάνει άλλα πράγματα. Όπως κάθε γυναίκα θέλει άλλα πράγματα στο στοματικό σεξ. Κάθε άντρας χρειάζεται προπόνηση και πρέπει να δείχνει κατανόηση στην παρτενέρ του…