Ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από τα χθεσινά γεγονότα που έγιναν στο Μάντσεστερ και την τρομοκρατική επίθεση που μέχρι τώρα έχει κοστίσει τη ζωή σε 22 άτομα (δυστυχώς ανέβηκε ο αριθμός). Κάθε λεπτό που περνάει έρχονται στο φως δραματικά στοιχεία για την έκρηξη που συγκλόνισε τη Βρετανία και έχει βυθίσει στο πένθος τη χώρα.
Ανάμεσα σ’ αυτά είναι και η κίνηση μίας γυναίκας που στην ουσία έσωσε 50 παιδιά που είχαν χωριστεί από τους γονείς τους όταν έγινε η έκρηξη και επικράτησε πανικός. Η Paula Robinson ήταν εκείνη την ώρα στον κοντινό σταθμό του ηλεκτρικού (Victoria) μαζί με τον άντρα της και είδε αμέτρητα κορίτσια να ουρλιάζουν και να φεύγουν τρέχοντας από το κτίριο της συναυλίας, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη.

Η Robinson τότε έσπευσε στο σημείο και φώναξε σε όσες περισσότερες κοπέλες μπορούσε να τρέξουν μαζί της. Απομακρύνθηκαν όσο περισσότερο γινόταν και βρήκαν καταφύγιο σε κοντινό ξενοδοχείο. Από εκεί πόσταρε σε όλα τα social media τον αριθμό του κινητού της για να επικοινωνήσουν μαζί της οι γονείς που είχαν χάσει επαφή με τα παιδιά τους μέσα στο πανδαιμόνιο και τα αναζητούσαν. Πάνω από 50 άτομα ήταν μαζί με την Robinson και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει ένας αγώνας αναζήτησης των γονιών τους.

Πηγή: Unilad