Είναι νέος, ωραίος και φυσικά ταλαντούχος! Ο Henry Cavill είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς μετά τον ρόλο του στο  Man of Steel και Batman v Superman: Dawn of Justice. Αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις για τον συγκεκριμένο.

  1. Έχει υιοθετήσει μια νυχτερίδα την οποία την έχει ονομάσει Ben. Μπορεί λοιπόν να σώζει ζωές σαν Superman, στη πραγματική του ζωή όμως σίγουρα μπορεί να σώσει ζώα που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.
  2. Ο Henry Cavill και ο προπονητής του Mark Twight βάσισαν τον σωματότυπο του Superman παίρνοντας έμπνευση από τον bodybuilder/ηθοποιό Steve Reeves από την ταινία Hercules. Η εξαντλητική αυτή προπόνηση κράτησε 11 μήνες και ήταν τόσο δυνατός ώστε μπορούσε να σηκώσει 135 κιλά. Εντάξει μπορεί να μην ήταν τόσα πολλά όσα ο μυθικός θεός αλλά ήταν δυνατός.
  3. Μιλάει 9 γλώσσες αλλά άπταιστα μπορεί μόνο 4 και αυτές είναι: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά αλλά και Ιταλικά.
  4. Δεν θεωρεί τον εαυτό του καλό χορευτή, ωστόσο χρειάζεται μερικά ποτάκλια μέχρι να ανέβει στην πίστα!
  5. Αν καίγεσαι από επιθυμία να τον δεις ξανά, τότε μπορείς να τον απολαύσεις στη νέα σειρά του Netflix! Βασισμένο στην best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.