Η L’Oréal Hellas, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day», όπου οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν μια εργάσιμη ημέρα για να υποστηρίξουν με την προσωπική τους συμμετοχή το σημαντικότατο έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών με κοινωνικό ή περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της φετινής Δράσης, οι εργαζόμενοι της L’Oréal Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, με στόχο την αναδάσωση εκτάσεων, που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές του 2018 στην Αττική.

Με την πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση των μελών της we4all, περισσότεροι από 240 εργαζόμενοι της L’Oréal Hellas συμμετείχαν στη δράση δενδροφύτευσης στον οικισμό του Νέου Βουτζά στο Δήμο Μαραθώνα, και όλοι μαζί κατάφεραν να φυτέψουν 1.000 νέα δέντρα, τα οποία θα δώσουν σταδιακά νέα πνοή στην καμμένη περιοχή.

Ο Alex Davison, Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas, δήλωσε:  «Είναι πλέον πιο αναγκαίο από ποτέ να επιταχύνουμε και να ενισχύσουμε αισθητά δράσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στην άμεση αντιμετώπιση των επειγουσών περιβαλλοντικών αναγκών. Η Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day» βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους εμάς στη L’Oréal Hellas. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, σε συνεργασία με τη we4all, καταφέραμε να συμβάλλουμε ενεργά στην αποκατάσταση σημαντικών πνευμόνων πρασίνου στο Δήμο Μαραθώνος, σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο».

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της We4all, δήλωσε: «Εκ μέρους όλης της ομάδας της we4all, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τη L’Oréal Hellas, και πιο συγκεκριμένα, προς τους εργαζομένους της, για τη συμμετοχή τους στη δράση αυτή. Με ενέργεια, ενθουσιασμό, και άριστη συνεργασία, συνεισέφεραν σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του οράματός μας να βοηθήσουμε τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας».

Η εθελοντική αυτή ενέργεια των εργαζομένων της L’Oréal Hellas, εγκαινιάζει μια σειρά από δράσεις δενδροφυτεύσεων που θα πραγματοποιήσει η περιβαλλοντική οργάνωση We4All με την υποστήριξη της L’Oréal Hellas και με κοινό στόχο τη φύτευση 12.000 νέων δέντρων, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην τεράστια συλλογική προσπάθεια αποκατάστασης των πνευμόνων πρασίνου της χώρας μας, σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο.

Η L’Oréal Hellas και η We4All καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθειά αυτή. Στα κοινωνικά δίκτυα της we4all (Instagram: we4all_official, Facebook: we4all) και στο www.we4all.gr μπορούν όλοι οι πολίτες να ενημερώνονται για τις μελλοντικές δράσεις και να συμμετάσχουν αν το επιθυμούν.