Στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή των Beckham, ο David Beckham εξέφρασε την αμηχανία του σχετικά με το πώς κατάφεραν αυτός και η Victoria να διατηρήσουν τον γάμο τους μέχρι σήμερα. Παραδέχτηκε ότι δεν έχουν σίγουρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Παρόλα αυτά ίναι ευγνώμων που στις επικείμενες επετείους τους, θα γιορτάσουν τη σχέση τους.

σέξι άντρας 2015

Ο David Beckham συγκεκριμένα είπε:

«Είναι από τα πράγματα που συγκινούν και τους δύο. Όταν παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ, γυρίσαμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και ήμασταν σμε απορία. Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια εκπληκτική οικογένεια και μια εκπληκτική επιχείρηση και είμαστε χαρούμενοι. Φυσικά, όταν είσαι με κάποιον για τόσο καιρό, έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον. Ξέρετε, εκείνη ήταν ένα Spice Girl, εγώ έπαιζα στη Manchester United και ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις μας το καλύτερο ήταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 21 και 22 ετών. Όταν παντρευτήκαμε, 23 και 24. Όταν αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, τον Brooklyn, ήμουν 23, κι αυτό πρόσθεσε ένα ακόμα επίπεδο στην οικογένεια και στις ευθύνες μας. Ήμουν τυχερός που γνώρισα τη Victoria γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα».

Η αργκό που θέλει να μιλήσει η κόρη του

Για τη 12χρονη κόρη τους Harper είπε: «Άρχισε να με ρωτάει κάποιες λέξεις της αργκό. Μου είπε, μπαμπά, τις λες συνέχεια. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αρχίσει να μιλάει την αργκό. Και η Victoria θα με σκότωνε αν προσπαθούσα να της μάθω τέτοιες λέξεις, δεν θα ήταν καθόλου χαρούμενη».

Διάβασε επίσης:

Victoria Beckham: Χόρεψε με τις Spice Girls και έκλεισε τα 50 στην αγκαλιά του David!