Μία μεγάλη ήττα επήλθε για τον δημοφιλή ηθοποιό όταν το βρετανικό δικαστήριο αθώωσε την εφημερίδα The Sun, την οποία ο Johnny Depp είχε μηνύσει για το πρωτοσέλιδό της ότι ξυλοκοπούσε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Ο Ντεπ είχε κάνει μήνυση στην εφημερίδα και στον διευθυντή της Dan Wootton για άρθρο που είχε δημοσιεύσει και ανέφερε ότι ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ ήταν βίαιος απέναντι στην Χερντ όσο ήταν μαζί.

Όμως, το βρετανικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της εφημερίδας, δικαιώνοντας ταυτόχρονα την Heard για τους ισχυρισμούς της.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε χρόνια προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στην δίκη αλλά είχε πει ότι ήταν εντελώς ψεύτικα τα όσα γράφονταν στο δημοσίευμα.

Πρόκειται για δικαίωση για την Amber Heard της οποίας η καριέρα σχεδόν καταστράφηκε μετά τα απανωτά δικαστήρια. Fans του Johnny Depp και όχι μόνο την κατηγορούσαν ότι «έστησε» τον ξυλοδαρμό για να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα του συζύγου της. Μάλιστα, πολλοί ζήτησαν να αντικατασταθεί από το franchise του Aquaman όπου ενσαρκώνει τον ρόλο της Mera.

O Johnny Depp και η Amber Heard όταν ακόμη ήταν ζευγάρι.