Γλυκανάλατα stories στο Instagram, υπερβολική δόση ζάχαρης και σοκολάτας, μπαλόνια και λουλούδια παντού μαζί με αρκουδάκια της αγάπης (ε σε πιάνει μια αηδία που λέει και ο Ραπτόπουλος)… Πόσα να αντέξει και ο έρημος ο single, όταν δέχεται έναν καταιγισμό από τόσο υπερβολικό “love is in the air”, πόσω μάλλον εάν κάποιοι από εμάς είμαστε στα χωρίσματα και αισθανόμαστε ότι κάθε μέρα που περνάει πρωταγωνιστούμε στον “Πόλεμο των Ροούζ” και δεν μπορούμε ούτε καν να αντικρίσουμε το άλλο μας… μισό! Όσοι λοιπόν δεν αισθάνονται ότι βρίσκονται σε αγαπησιάρικο Mood και το “έτερον τους ήμισυ” δεν το έχουν και ιδιαίτερα σε… εκτίμηση, η 14η Φεβρουαρίου είναι όπως όλες οι άλλες οι μέρες. Για αυτό και δεν είναι λίγοι οι αντι-βαλεντίνοι που θα προτιμήσουν να τα σπάσουν με την παρέα τους ή να αράξουν με έναν καλό φίλο-η σε ένα μπαράκι για να πουν τον πόνο τους και στη συνέχεια να γιορτάσουν την ελευθερία τους…

 

Και επειδή η “ελευθερία” δεν ειναι για κάποιους δεδομένη, το μπαρ  Αισθηματίες (που βρίσκεται Μπουμπουλίνας 29 στον Πειραιά) διοργανώνει ανήμερα του Αγιού Βαλεντίνου τον πιο επικό (και μπροστά από την εποχή του) Διαγωνισμό! Συγκεκριμένα, ένας τυχερός -ή θα κερδίσει ένα ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο σχετικό post που ανέβηκε στο Facebook: “Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, Αγίου Βαλεντίνου, το Ίδρυμα των Αισθηματιων με την πολύτιμη αρωγή του Δικηγορικού Γραφείου “Χρήστος Κιουλος και Συνεργάτες”, κληρώνουν σε έναν τυχερό ή τυχερή, τα έξοδα ενός διαζυγίου φουλ κομπλέ“!  Μάλιστα, επειδή οι “Αισθηματίες”  δεν ξεχνούν και τους “full in love” θα κληρωθούν επίσης και ΔΥΟ δωρεάν Σύμφωνα Συμβίωσης προσφορά του Συμβολαιογραφείο Βασιλείου Παπαθανασίου!

Ο εν λόγω υπερ-cult διαγωνισμός πραγματοποιηθήκε και πέρσι και επειδή είχε τεράστια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην διοργανωθεί και φέτος. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Κώστα Παντιώρα: «Επειδή όλοι σήμερα θα βγουν και θα δουν μπαλόνια και καρδιές, εμείς θέλαμε κάτι διαφορετικό. Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά σήμερα το βράδυ στο μαγαζί. Θα μοιραστούν χαρτάκια με αριθμούς στους πελάτες και κάποια στιγμή θα σταματήσει η μουσική και θα κληρώσουμε τον τυχερό». Είναι ένα πραγματικό Anti – St.Valentine’s έπος και επειδή αξίζει να κλείσουμε τη φετινή γιορτή όπως πρέπει… σας παραθέτουμε το παρακάτω video του ανυπέρβλητου Στέλιου Καζαντίδη:

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ

Μπουμπουλίνας 29 & ΑριστοτέλουςΠειραιάς
Τηλ: 21 0429 7226
Facebook Page
Instagram