Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τη δεύτερη γενιά οικιακών συσκευών LG SIGNATURE στη CES 2023. Προσφέροντας διαχρονικό σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες για μια πιο εύκολη, κομψή και βιώσιμη ζωή στο σπίτι, τα εξελιγμένα, νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν στη ζώνη LG SIGNATURE του περιπτέρου της LG με θέμα “Live Beyond”.

Επτά χρόνια μετά το λανσάρισμά της, η σειρά LG SIGNATURE συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του ultra-premium, παρέχοντας κομψές, εξαιρετικά προηγμένες συσκευές και λύσεις που ανεβάζουν την απόδοση, το σχεδιασμό και τη χρηστικότητα σε νέα επίπεδα. Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία του brand και στην υψηλή ποιότητα, η σειρά δεύτερης γενιάς προσθέτει διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και νέα χρώματα, υλικά και φινίρισμα που δίνουν μια πιο κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση στο σπίτι.

Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη CES περιλαμβάνουν το νέο LG SIGNATURE French Door ψυγείο ντουλάπα με Dual InstaView™, συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου με LCD πάνελ αφής 7-ιντσών, ένα φούρνο μικροκυμάτων Over-the-Range με InstaView™, και την διπλή εστία LG Slide-in με ενσωματωμένες κάμερες και λειτουργία αυτόματης ρύθμισης του χρόνου και της θερμοκρασίας. Μεταξύ άλλων προϊόντων LG SIGNATURE που παρουσιάστηκαν στην έκθεση ήταν ένα κλιματιστικό, ένα air purifier, μια OLED τηλεόραση και το Wine Cellar.

Η ζώνη LG SIGNATURE, που αποτελούταν από σαλόνι, δωμάτιο laundry και κουζίνα, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ιταλική μάρκα επίπλων του οίκου Molteni&C. Τα εκλεπτυσμένα, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της σειράς LG SIGNATURE περιτριγυρίζονταν από τα εντυπωσιακά έπιπλα της Molteni&C.

«Οι οικιακές συσκευές LG SIGNATURE δεύτερης γενιάς συνδυάζουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες μας, μια σειρά από βελτιωμένα χαρακτηριστικά ευκολίας και αποδοτικότητας και πανέμορφο, μοντέρνο σχεδιασμό για μια έξυπνη, βιώσιμη και πιο πολυτελή ζωή στο σπίτι», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.