Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, η Pasticceria Cova, ένα ιστορικό κατάστημα του Μιλάνου, ανοίγει το πρώτο της καφέ στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Τo Cova Astir Marina αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο, και αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης για την ανακαίνιση της εντυπωσιακής Astir Marina στη Βουλιαγμένη, έχοντας τον φιλόδοξο στόχο να συνδυάσει τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του ιστορικού μιλανέζικου χώρου με τα καινοτόμα στοιχεία και τον σύγχρονο σχεδιασμό της Astir Marina.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μας άνοιγμα στην Ελλάδα. Προσγειωνόμαστε σε μια χώρα γεμάτη ιστορία και πολιτισμό, και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού σε ένα ανακαινισμένο και εντυπωσιακό χώρο όπως η Astir Marina στη Βουλιαγμένη. Το άνοιγμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί μέρος της πορείας μας για επεκτάσεις σε τοποθεσίες με μεγαλύτερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα: ξεκινήσαμε διεθνώς από την Ασία, στη συνέχεια το Μονακό και τη Μέση Ανατολή, με κορύφωση τον πολύτιμο προορισμό μας, το Παρίσι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αξίες που έχουν διακρίνει το brand μας για πάνω από 200 χρόνια, όπως η έννοια της φιλοξενίας και η εκλεπτυσμένη ιταλική παράδοση, μπορούν να εκτιμηθούν τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους διεθνείς τουρίστες που συνηθίζουν να επισκέπτονται τους πιο εμβληματικούς πολυτελείς προορισμούς στον κόσμο. Μαζί, η Cova και η Αστήρ επιθυμούν να προσφέρουν τα υψηλότερα πρότυπα εμπειρίας, μεταφέροντας το Montenapoleone αίσθημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με αυτό το απίστευτο τοπίο, με το μιλανέζικο στυλ κοντά στη θάλασσα, η κατανάλωση ενός Cova freddo espresso ή ενός παραδοσιακού cappuccino δεν θα είναι ποτέ πια το ίδια.», αναφέρει η Paola Faccioli, CEO της Pasticceria Cova.

Η επένδυση του ιστορικού brand Pasticceria Cova, μέλους του Ομίλου LVMH, στη Μαρίνα του Αστέρα αποτελεί μια εμφατική ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην Astir Marina αλλά και στη δυναμική κύρους που προσθέτει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα συνολικά. Cova και Αστέρας, δύο εμβληματικά brands, ενώνονται στο σήμερα και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία τους με φόντο την Astir Marina. Ένα κεφάλαιο στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Astir Marina που ξαναγεννήθηκε μετά από 70 χρόνια για να γίνει πόλος και παράδειγμα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τον high end τουρισμό στην χώρα μας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω την Pasticceria Cova σαν μια αρμονική προσθήκη που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία και αίγλη στο σύνολο της εμπειρίας που λέγεται Astir Marina.», αναφέρει η Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO της Astir Palace.

Στο εσωτερικό του Cova στη μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης πρωταγωνιστούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, οι λεπτομέρειες από ξύλο και μάρμαρο και το χαρακτηριστικό μπλε βελούδο, αποδεικνύοντας πως η παράδοση συναντά την ιταλική κομψότητα και στυλ. Το εντυπωσιακό «window comptoir», η βιτρίνα με τα φρεσκοφτιαγμένα γλυκά και pastries για τα οποία το Cova είναι διάσημο παγκοσμίως, είναι το πρώτο πράγμα που θα συναντά ο επισκέπτης και θα τον μυεί στη φιλοσοφία του μοναδικού αυτού καφέ και εστιατορίου.

Το Cova Astir Marina θα αποτελεί μια all-day επιλογή για τους επισκέπτες: από το πρωινό μέχρι το εμβληματικό απεριτίβο, από το διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό μέχρι απογευματινό τσάι.

Η φιλοξενία, η εκλεκτή ιταλική παράδοση και όλες οι αξίες και η διαχρονικότητα που συνοδεύουν το Cova στα πάνω από 200 χρόνια λειτουργίας του αντικατοπτρίζονται με τον πιο άρτιο τρόπο σε όλη την ομάδα του Cova Astir Marina η οποία υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία της Pasticceria Cova.