Σύντομα μετά τον καύσωνα του Σεπτεμβρίου, ήρθαν τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα. Ταιριάζει κάτι καλύτερα από αυτόν τον μουντό καιρό από μία ζεστή κούπα του πιο αρωματικού και γευστικού καφέ; Όχι! Δοκιμάσαμε την νέα Limited Edition σειρά Master Origins Aged Sumatra από παλαιωμένους Arabica της Nespresso και θα γίνει η νέα μας αγαπημένη αυτό το Φθινόπωρο. 

Νέο entry στον premium καφέ από την Nespresso

Η Nespresso, πρωτοπόρος στον premium καφέ απονείμει φόρο τιμής στους θρύλους της Σουμάτρα και μεταφέρει τους γνώστες του καφέ σε μια νέα εμπειρία γεύσης.

Υπάρχει μια πολύτιμη διαδικασία πίσω από τον πικάντικο, ξυλώδη και σοκολατένιο χαρακτήρα του παλαιωμένου Sumatra και είναι ο καρπός της φροντίδας του καλλιεργητή που ξεκίνησε χρόνια πριν. Ξεκινά με την παραδοσιακή μέθοδο giling basah της Ινδονησίας. Οι κόκκοι παλαιώνονται για περισσότερο από τρία χρόνια – έως ότου παραδώσουν μια αξέχαστη κούπα που αντικατοπτρίζει τους ρυθμούς της φύσης.

Ως ένα από τα πρώτα μέρη στον κόσμο που είναι γνωστό για την καλλιέργεια καφέ σε μεγάλη κλίμακα, η Σουμάτρα στην Ινδονησία φημίζεται για τους ποιοτικούς κόκκους καφέ που παράγει, οι οποίοι προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό σώματος, πολυπλοκότητας και γεύσης.

Ο συνδυασμός της παραδοσιακής Ινδονησιακής μεθόδου giling basah αναπτύσσει αυτό το ιδιαίτερο και πολύτιμο γευστικό προφίλ της ποικιλίας. Ο παλαιωμένος Sumatra έχει ξυλώδη και πικάντικο χαρακτήρα και μια αναμφισβήτητη απαλότητα και βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Ο καφές γεμίζει με κομψά και περίπλοκα αρώματα κακάο και γλυκές νότες καραμέλας.

Ανακαλύψτε τα Master Origins limited edition αξεσουάρ

Με την κυκλοφορία του Master Origin Aged Sumatra, λανσάρεται και ένα σετ από δύο γυάλινα ποτήρια Limited Edition Reveal Espresso Intense και θα είναι διαθέσιμο σε ειδική συσκευασία δώρου. Το ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι επιτρέπει στον καφέ να εκφράζει τον ξυλώδη και πικάντικο χαρακτήρα του.

Οι ποικιλίες Nespresso Master Origins και τα αξεσουάρ διατίθενται online και στις Nespresso boutiques από 01.09.2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά Master Origins, επισκεφθείτε τη σελίδα της Nespresso https://www.nespresso.com/gr/