Χτυπάει το ξυπνητήρι στις 8:15 ακριβώς. Με ξυπνάει ο νέος μου βοηθός, το Vogue HERA Smartwatch. Μου υπενθυμίζει τον καιρό που θα έχει, ώστε να ξέρω πώς να ντυθώ και πώς να κινηθώ μέσα στην μέρα μου. Θα είναι εκεί για εμένα κάθε στιγμή οπουδήποτε και όποτε το χρειαστώ!

Άλλη μία απαιτητική μέρα ξεκινάει, δεν ανησυχώ όμως, γιατί έχω ό,τι χρειάζομαι στο χέρι μου. Συγκεκριμένα, στον καρπό μου! Το Smartwatch μου, θα με ενημερώσει για ό,τι πρέπει να ξέρω. Το πρόγραμμα μου, οι ειδοποιήσεις μου, οι κλήσεις και τα μηνύματά μου είναι όλα διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να ψάξω το κινητό μου, που είναι χαμένο στην άβυσσο της τσάντας μου.

Επίσης, ό,τι θέλω να ξέρω, μου είναι προσβάσιμο πιο εύκολα από ποτέ. Με την απαιτητική μου καθημερινότητα, είναι δύσκολο να τα ελέγχω όλα. Τώρα, με το HERA, μπορώ να ξέρω τις αποστάσεις που διανύω, πόσες θερμίδες έκαψα, πως είναι η αρτηριακή μου πίεση, η ποιότητα του ύπνου μου κ.ά. Όλα αυτά χάρη στην λειτουργία health care. Όταν μάλιστα μετά την δουλειά, έρχεται η ώρα της προπόνησης μου, πλέον μπορώ εύκολα να κάνω track την πρόοδό μου τόσο εύκολα, χάρη στο HERA. Δεν φοβάμαι ούτε τον ιδρώτα, ούτε τυχόν ατυχήματα με νερό, καθώς διαθέτει προστασία IP68 σε νερό και σκόνη. Έτσι, δεν χρειάζεται και να το βάζω-βγάζω, ενώ πλένω σχολιαστικά τα χέρια μου.

Ακόμη και όταν δεν έχω χρόνο, όμως, θέλω να είμαι ενημερωμένη για το τι συμβαίνει με τα social media. Πλέον, μπορώ απλώς να ρίξω μια ματιά στον καρπό μου και να μάθω τι «παίζει» στο instagram, το twitter και στο whatsapp. Χωρίς αμφιβολία, τo HERA είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό Smartwatch, καθώς εκτός από τις εξελιγμένες λειτουργίες που προσφέρει (οι οποίες με έχουν βγάλει άπειρες φορές από τη δύσκολη θέση), είναι και ένα unique στολίδι πάνω μου.  Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την Vogue άλλωστε, που μας έχει «καλομάθει» στην υπέροχη αισθητική της και στο ξεχωριστό design της.

Φυσικά, ο καθένας μας θέλει λίγο χρόνο έξω από το συννεφάκι του internet. Ωστόσο, δεν θέλω να χάσω την επαφή μου με σημαντικές ενημερώσεις και να μην ενημερώνονται οι ειδοποιήσεις που το απαιτούν. Για αυτό, υπάρχει η σωτήρια επιλογή «μην ενοχλείτε», που μου δίνει τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζομαι για ξεκούραση και ηρεμία, χωρίς διακοπές. Αφήνω το κινητό στην τσάντα, κάνω μία βόλτα, χρησιμοποιώ τις λειτουργίες  χειρισμού κάμερας από απόστασης και μουσικής και απολαμβάνω το ηλιοβασίλεμα ακούγοντας τα αγαπημένα μου κομμάτια που με βοηθούν να χαλαρώνω!

Όταν έρχεται το βράδυ και μαζί η ώρα να προετοιμαστώ για την επόμενη μέρα, το Smartwatch μου με βοηθάει να οργανωθώ, ενώ κάνω multi-tasking. Έτσι, γλιτώνω και χρόνο και άγχος και παράλληλα είμαι τέλεια προετοιμασμένη για τις όποιες υποχρεώσεις φέρει το νέο ξημέρωμα.

24 ώρες δεν το βγάζω από το χέρι μου και το ίδιο ακριβώς θα κάνετε κι εσείς!

Και επειδή διαβάζοντας τα παραπάνω σίγουρα θα έχετε ξετρελαθεί με τις μοναδικές δυνατότητες που σας προσφέρει το trendy και high-tech HERA smartwatch, σας δίνουμε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας, λαμβάνοντας μέρος στον σούπερ διαγωνισμό που ετοιμάσαμε για εσάς, σε συνεργασία με την Vogue Watches and Jewellery! Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τα βήματα που ακολουθούν (οπωσδήποτε σχόλιο στο άρθρο):

1. Like στη σελίδα του Thats Life στο Facebook

2. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)

3. Σχόλιο κάτω από το άρθρο

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 22/6/2021 (23:59) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 9/7/2021.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!  

78 Σχόλια

  1. Alexandra Foteinou

    Ωωω ωωω ευχαριστούμε πολύ για το δώρο που προσφέρετεεε