Ο Μπράιαν Τζόνσον, ο 45χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας, ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να γυρίσει στα 18!! Στο Twitter δημοσίευσε μια λίστα με προσβολές που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, από τότε που δημοσίευσε και περιγράφει λεπτομερώς το ακραίο του αντιγηραντικό σχήμα.

«Να του πούμε ότι δεν φαίνεται 18;» σχολίασε κάποιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι θα λέγατε να κάνετε μεταμόσχευση προσώπου;» Ένας άλλος χρήστης του Twitter παρατήρησε: «Φαίνεται 91 ετών!»

«Είναι πολύ δουλειά», είπε ένας άλλος χρήστης του Twitter, απαντώντας σε αναφορές ότι ο Τζόνσον θέλει επίσης να διατηρήσει τα εσωτερικά του όργανα – συμπεριλαμβανομένου του ορθού – να λειτουργούν νεανικά.

«Μπορώ να έχω τον προστάτη σου όταν τελειώσεις;» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Μην μας αφήνετε ξεκρέμαστους. Δείξε μας μερικά στατιστικά», είπε ένας άλλος απαντώντας στην παραδοχή του Τζόνσον ότι, ενώ κοιμάται, είναι συνδεδεμένος με μηχανές που στέλνουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς στη λεκάνη του και μετρούν τις νυχτερινές του στύσεις.

Ένα άτομο αναρωτήθηκε εάν ο Τζόνσον, ο οποίος απασχολεί έναν στρατό 30 επαγγελματιών γιατρών, «θα ήθελε να προσθέσει έναν ψυχίατρο στη λίστα των γιατρών του».

Η ρουτίνα του Johnson αποτελείται από καθημερινή άσκηση, τακτικές εξετάσεις αίματος και αυστηρή, vegan δίαιτα. Φοράει επίσης εξειδικευμένα γυαλιά που εμποδίζουν το μπλε φως δύο ώρες πριν τον ύπνο.

Οι επικριτές του, ωστόσο, συνέχισαν.

«Μοιάζει με ωμό κοτόπουλο», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Ίσως πνίγεται από ένα κομμάτι μπρόκολο ή μανιτάρι», σχολίασε ένας άλλος.

Ένας άλλος πρότεινε: «Θα έπρεπε να φάει ένα cheeseburger σε πραγματικό χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό».

Ο Τζόνσον είναι ένας από τους πολλούς μεγιστάνες της τεχνολογίας της Silicon Valley που έχουν ξοδέψει μεγάλα χρηματικά ποσά για την έρευνα τρόπων ενίσχυσης της μακροζωίας του ανθρώπου.

Ο Τζόνσον απάντησε: «Οι απαντήσεις σήμερα ήταν εκπληκτικά ήμερες», έγραψε στο Twitter. «Ξέρω ότι εργάζεστε σκληρά για να δημιουργήσετε προσβολές».

Και πρόσθεσε: «Τους περιμένω!»

Ο Τζόνσον είπε, ότι όταν έφτιαχνε το Braintree, έγινε υπέρβαρος, καταθλιπτικός και σχεδόν αυτοκτονικός – αποτέλεσμα συσσώρευσης άγχους και πολλών ωρών εργασίας.