Πίστευες ποτέ ότι η δουλειά θα ήταν διασκέδαση; Για να γίνει αυτό πρέπει να βοηθά και το εργασιακό περιβάλλον γι αυτό και κάθε χρόνο οι καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα βραβεύονται με τον τίτλο “Best Workplaces”. Για αυτή τη χρονιά όμως έχουμε να σας πούμε κάτι σημαντικό αφού νικήτρια ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους. Η διάκριση στον θεσμό του Great Place to Work είναι η 14η που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια και αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα και το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Capture

Τι άλλο όμως δεν γνώριζες για την British American Tobacco;

  1. Μέσα σε λίγους μήνες δημιουργήθηκαν 100 νέες θέσεις εργασίας ενισχύοντας έτσι την ελληνική οικονομία με 150 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, εκτός από ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να σημειωθεί πως η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουν προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype.
  2. Η εταιρεία επενδύει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές επιπλέον παροχές, όπως ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και επιβράβευσης στους εργαζομένους της και δυνατοτήτων ακόμα και εντός του εργασιακού χώρου για ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
  3. Τέλος, πιστεύει στην προοπτική της εξέλιξης για αυτό και το 21% των εργαζομένων πήρε προαγωγή, με το 65% εξ αυτών να είναι γυναίκες. Πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η British American Tobacco Hellas έχει προσφέρει, συνολικά, εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης μέσα στο 2018. Και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλία που δίνει αξία στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημιουργία του 1ου Job Center στην Ελλάδα για επανένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικών ομάδων που είναι στο περιθώριο, με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας στη λειτουργία του Κέντρου, στο ξεκίνημα μιας πρωτοβουλίας που σημειώνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία.