Την Τρίτη 22/11 σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσιάστηκε η ανακοίνωση της συνεργασίας του οίκου Celia Kritharioti με την Samsung Electronics Hellas.

Ένας νέος κόσμος τεχνολογικής καινοτομίας και εκλεπτυσμένης κομψότητας ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συνεργασία του εμβληματικού οίκου μόδας Celia Kritharioti Couture με τη Samsung Electronics Hellas. Η υψηλή αισθητική του οίκου Celia Kritharioti συνάντησε την τεχνολογία της Samsung, σε μία σύμπραξη που αντανακλά το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για δημιουργικότητα πέρα από τα όρια του συμβατικού, διαρκή εξέλιξη και άρτιο σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών γιορτάστηκε με μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χρώμα, δημιουργικότητα και εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πρόσωπα της lifestyle σκηνής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από εντυπωσιακά artworks με pop art αισθητική, εμπνευσμένα από το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης, το Galaxy Z Flip 4.

Την παράσταση έκλεψε η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς: μια μοναδική δημιουργία του οίκου Celia Krithariori Couture εμπνευσμένη από το Galaxy Z Flip 4. Το εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε η Σίλια Κριθαριώτη εκφράζει τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του αναδιπλούμενου Galaxy Z Flip 4. Με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη αισθητική, η δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με διεθνή απήχηση συμβολίζει προσωπικότητες που τολμούν, εκφράζονται με έντονο τρόπο και λατρεύουν τη μόδα.

Η Σίλια Κριθαριώτη δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα είναι η αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας με τη Samsung Electronics Hellas, μια εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε κοινά ήθη και αξίες, αλλά και καλλιτεχνική άποψη. Απόψε γιορτάζουμε τη μόδα, την τέχνη και την τεχνολογία. Αυτή η συνεργασία με ενέπνευσε να δημιουργήσω μια σειρά από pop art έργα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους βρέθηκαν και Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η Νίνα Πετράκη, η Χάλα Χούρη, η Μιλένα Τσαβλίρη, η Μαρία Διαμαντίδη, η Ρεβέκκα Καμχή, η Χριστιάννα Καίσαρη, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Εύη Αδάμ, η Μαρίνα Βερνίκου, αλλά και η Μαίρη Βυτίναρος.

Η πρόεδρος του οργανισμού κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου έδωσε το «παρών» στο special event που διοργάνωσε η Celia Kritharioti και ευχαρίστησε την κυρία Κριθαριώτη για την ευαισθησία της.

H συνεργασία της Samsung Electronics Hellas με τον οίκο Celia Kritharioti Couture αντικατοπτρίζει το κοινό τους πάθος για διαρκή πρόοδο, με στόχο τη δημιουργία λεπτομερώς σχεδιασμένων προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Byung Moo (Theofilos) Shin δήλωσε σχετικά: «Με τη συνεργασία αυτή, που συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία και το μοναδικό σχεδιασμό, θέλουμε οι χρήστες να μπορούν να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό και να «αγκαλιάσουν» ό,τι τους κάνει ξεχωριστούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Celia Kritharioti και την ομάδα της για τον ενθουσιασμό, το πάθος και τη δέσμευσή τους στη συνεργασία μας».

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητών Συσκευών στη Samsung Electronics Hellas, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σίλια και την ομάδα της για την εξαιρετική δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό τους. Στη Samsung, δουλεύουμε συνεχώς ώστε να βελτιώσουμε το σχεδιασμό των προϊόντων μας -σε σημείο τελειότητας-  που είναι και ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά μας με το brand Celia Kritharioti Couture. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, εμείς, παθιασμένοι με την τεχνολογία, συνεργαζόμαστε με ένα brand που είναι παθιασμένο με τη μόδα, με στόχο να δημιουργήσουμε από κοινού μία ιστορία τεχνολογίας-μόδας που θα αφήσει σίγουρα εποχή».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.