Είναι μια από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix, με 142 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 28 ημερών από την πρεμιέρα της. Ενώ γνωρίζαμε οτι η δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game, θα έρθει λίγο συντομότερα ο δημιουργός της Hwang Dong-Hyuk, αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στις οθόνες μας μέσα στο 2023-2024.

Ο λόγος της αργοπορίας είναι οτι το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα αφού δεν έχει παραπάνω από 3 σελίδες με ιδέες. Ο ίδιος δήλωσε «Η ανθρωπιά θα δοκιμασθεί σε αυτά τα παιχνίδια για ακόμη μια φορά. Θέλω να θέσω το ερώτημα αν είναι εφικτή η αληθινή αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων».

Σε μια συνέντευξη του είχε δηλώσει πως οι χαρακτήρες που θα ξανά δούμε στην δεύτερη σεζόν θα είναι ο Seong Gi-hun και ο Front Man. Ένα από τα κύρια σημεία της σεζόν 1 του Squid Game ήταν ότι πραγματικά δεν μπορούσες να εμπιστευτείς κανέναν, ειδικά στο παιχνίδι στο οποίο λίγο πολύ όλοι έπρεπε να προδώσουν τον σύντροφό τους για να επιβιώσουν.

«Μια δεύτερη σεζόν έχει γίνει αναπόφευκτη κατά κάποιο τρόπο», είπε ο Seong Gi-hun στο People.
«Θυμάμαι όταν κάναμε γυρίσματα, ρώτησα αν θα γινόταν δεύτερη σεζόν, και μου είπε: «Δεν νομίζω. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο.» Αλλά δεν μπορούμε να μην το κάνουμε τώρα, γιατί έχουμε λάβει τόση αγάπη σε όλο τον κόσμο».