Όλοι έχουμε ζήσει στιγμές Amaretti!

Στο σχολικό διάλειμμα, στις επισκέψεις στη γιαγιά και στον παππού, στην εξεταστική, στα πάρτι γενεθλίων, στο διάλειμμα της δουλειάς, στα στέκια με τους φίλους και στις καλοκαιρινές διακοπές. Τα Amaretti ήταν εκεί σε κάθε γέλιο, σε κάθε χαρά, σε κάθε συναίσθημα…
Σε κάθε στιγμή.

Η καμπάνια «Θες να μοιραστούμε τα Amaretti μου;» δεν σηματοδοτεί μόνο έναν σπουδαίο σταθμό 45 ετών αλλά συμπυκνώνει το DNA της αγαπημένης ελληνικής σοκολατένιας απόλαυσης. Ποιο είναι αυτό;

Να μοιράζεσαι, να νοιάζεσαι, να αγαπάς.

Ένα σύμβολο «σύνδεσης» με όσα αγαπάμε να μοιραζόμαστε. Για τον εορτασμό των 45 χρόνων γλυκιάς απόλαυσης, η καμπάνια «Θες να μοιραστούμε τα Amaretti μου;» συνδυάζεται με την έναρξη της παρουσίας του brand στην πλατφόρμα του Instagram και την ταυτόχρονη δημιουργία του TikTok λογαριασμού. Οι ενέργειες της καμπάνιας στοχεύουν στην ενίσχυση της digital παρουσίας των Amaretti με call-to-action για συμμετοχή στον κεντρικό διαγωνισμό που θα υλοποιηθεί στο Instagram account χαρίζοντας πολλά, πλούσια και γλυκά δώρα.

 

Με κεντρικό μήνυμα «Θες να μοιραστούμε τα Amaretti μου» τα iconic ελληνικά γκοφρετάκια καλούν τους διαδικτυακούς τους φίλους να απαντήσουν με ποιον / ποια θα ήθελαν να μοιραστούν τα Amaretti τους – με τη φίλη που αργεί πάντα στα ραντεβού, με τον σύντροφο που «δανείζεται» τα σνακ από το ντουλάπι ή με τον social media lover που φωτογραφίζει τα πάντα επάνω στο τραπέζι;

Με μια παράδοση που πλησιάζει σχεδόν μισό αιώνα «αγάπης», αυτή η απόλυτα ελληνική συνταγή παραμένει η πιο επίκαιρη συντροφιά για κάθε στιγμή.

Amaretti Γεύσεις Να Μοιραστείς

Τα Amaretti έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σοκολάτας με τις γεύσεις Classic με γέμιση από κρέμα κακάο, Choco Strawberry με τον λαχταριστό συνδυασμό σοκολάτας και φράουλας, αλλά και με τη νέα πρόταση Choco Love, με πλούσια γέμιση κακάο και extra σοκολάτα.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι συνδυάζονται με τις απολαυστικές γεύσεις Lemon Pie με κρέμα με γεύση βανίλιας και λεμονιού, με τα Amaretti 40% Less Sugar που μας επιτρέπουν την απόλαυση με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη αλλά και με τα Amaretti Φράουλα γεμάτα έκρηξη φράουλας.

Τα Amaretti Φουντούκι με πλούσια κρέμα φουντουκιού είναι η αγαπημένη γεύση μετάβασης από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο αλλά και το κρυφό μυστικό για ένα καλοκαιρινό βράδυ, αφού τα αφήσουμε μία ώρα στο ψυγείο.

Amaretti για κάθε στιγμή

Όλες οι αγαπημένες γεύσεις Amaretti προσφέρονται σε ατομική συσκευασία 68γρ. για να τα έχεις πάντα μαζί σου, στην τσάντα ή την τσέπη, το πρωί στη δουλειά ή το βράδυ στη βόλτα.

Σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία 125γρ. σε σακουλάκι για εύκολο «μοίρασμα» στην παρέα, σε family pack 90γρ. για να μην πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις το τελευταίο Amaretti στο ντουλάπι και σε συσκευασία 165γρ. με ατομικά συσκευασμένα Amaretti Minis για τα κεράσματα στο σχολείο, στη δουλειά, στα γενέθλια και τις γιορτές.

Εσείς, θα μοιραστείτε τα Amaretti σας;

Ακολουθήστε τα Amaretti στα social media

Instagram: amaretti_greece | Facebook: AmarettiGR