Ο Τίμοθι Σαλαμέ απέκτησε το πρώτο του κέρινο ομοίωμα από το Μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εντός του Μαΐου. Η νέα κέρινη φιγούρα του 28χρονου ηθοποιού προστίθεται στη συλλογή του μουσείου λίγο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας του επιτυχίας, «Dune: Part Two». Για το ομοίωμα, το Μαντάμ Τισό επέλεξε την επίσημη εμφάνιση του Σαλαμέ από την πρεμιέρα του πρώτου Dune στο Λονδίνο το 2021, όταν φορούσε μια δημιουργία του Alexander McQueen.

Η Τζο Κίνσεϊ, Διευθύντρια Στούντιο του Μαντάμ Τισό, δήλωσε ότι ο Σαλαμέ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και εντυπωσιακός στην οθόνη. Ωστόσο, η απόφαση να απαθανατίσουν τον Σαλαμέ οφείλεται επίσης στην αντίληψη ότι εκπροσωπεί το νέο πρόσωπο της φήμης για τη γενιά Gen Z. Ο Σαλαμέ χαρακτηρίζεται από κομψότητα, ταλέντο και την ικανότητα να εκφράζει συναισθήματα εκτός οθόνης, αμφισβητώντας έτσι τα παραδοσιακά πρότυπα του Χόλιγουντ για το τι σημαίνει να είσαι πρωταγωνιστής το 2024.

Φωτογραφία από www.rte.ie

Η Κίνσεϊ τόνισε ότι η ικανότητα του Σαλαμέ να υποδύεται χαρακτήρες που είναι συμπεριληπτικοί, προσωπικοί και ευάλωτοι, καθώς και η διάθεση του να “σπάει” τα κοινωνικά στερεότυπα ως άνδρας σταρ, είναι οι λόγοι για τους οποίους παραμένει διαρκώς στο επίκεντρο της συζήτησης και αγαπητός από τους θαυμαστές του. Εξέφρασε την τιμή του Μαντάμ Τισό που απαθανατίζει τον Σαλαμέ στο Λονδίνο, αναφέροντας με ενθουσιασμό τα διάσημα ζυγωματικά και τις μπούκλες του.

Η Κίνσεϊ πρόσθεσε ότι ανυπομονούν να υποδεχθούν τους θαυμαστές του Σαλαμέ στο μουσείο, προβλέποντας ότι θα σχηματίσουν ουρές για να βγάλουν selfies με τη νέα φιγούρα. Το κέρινο ομοίωμα του Τίμοθι Σαλαμέ αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εκθέματα του Μαντάμ Τισό.

Φωτογραφίες

Διάβασε επίσης:

Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ σε κέρινα ομοιώματα και οι… “ομοιότητες”!