Για μια ακόμη χρονιά, η Αthens Fashion Trade Show  είναι έτοιμη να γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.Εκθέτες, σχεδιαστές,sustainable brands,νέοι σχεδιαστές  είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όραμά τους και να παρουσιάσουν  τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Επιπλέον, τον Ιανουάριο κάνει δυναμική είσοδο το νέο και πολύ λαμπερό τμήμα της Athens Fashion Trade Show,το τμήμα Resortwear BIKINI.

Οι νέες ιδέες, οι σημαντικές επαφές καθώς και οι εμπορικές συναλλαγές, χαρακτηρίζουν την κορυφαία έκθεση της μόδας. H Athens Fashion Trade Show αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα ,όσο και από το εξωτερικό, καθώς σε αυτή παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα καθώς σε αξεσουάρ-μπιζού.

To τμήμα Fresh για μια ακόμη χρονιά είναι εδώ και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Αthens Fashion Trade Show.Δυναμικά άτομα, με αγάπη και πάθος για τη μόδα παρουσιάζουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

To πιο καλοκαιρινό τμήμα της το τμήμα Resortwear BIKINI,είναι εδώ. Τα Resortwear είναι κομμάτια πρακτικά, κομψά σύνολα , απαραίτητα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η κλασική κληρονομιά με τη σύγχρονη ματιά συναντιούνται στο τμήμα Resortwear BIKINI. To τμήμα Resortwear , το  BIKINI , διαθέτει εντυπωσιακά και updated κομμάτια , που ξεχωρίζουν ανεξαρτήτως στυλ και ταυτότητας.

Η Αthens Fashion Trade Show, με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονα την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει καθώς και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφία της. Έλληνες και ξένοι  επαγγελματίες του χώρου της μόδας συναντώνται  26 έως 29 Ιανουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo  με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν ‘Ανοιξη- Καλοκαίρι 2023.