Από την Δευτέρα, 23 Μαΐου και για κάθε απόγευμα (Δευτέρα με Παρασκευή) το Metaphor Athens προσφέρει το πιο απολαυστικό Aperitivo στην πλατεία Μαβίλη. Τα δροσιστικά aperitivos cocktails του Metaphor Athens θα συνοδεύονται από free Pinsa Romana bites προσκαλώντας τους θαμώνες του να χαλαρώσουν στο τέλος της ημέρας τους υιοθετώντας την πιο ευχάριστη ιταλική παράδοση συνώνυμη της dolce vita!

Πιο συγκεκριμένα, κάθε απόγευμα (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 17:00 και έως τις 20:00 στο Metaphor Athens σερβίρονται πέντε aperitivo cocktails σε happy hour τιμή συνοδεία λαχταριστών κομματιών τραγανής Pinsa Romana η οποία υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέχρι την αρχαία Ρώμη! Εκεί, δηλαδή, όπου οι αγροτικοί πληθυσμοί έξω από τα τείχη της πόλης άλεθαν τα δημητριακά και δημιούργησαν για πρώτη φορά αυτήν την τραγανή και λεπτή ζύμη.

Το υπέροχο Campari Spritz, το φρουτώδες Strawberry Negroni ή το στιλάτο Perfect Gin and Tonic μπορούν να συνδυαστούν με τραγανή Pinsa με μοτσαρέλα και βασιλικό ή με την Pinsa Funghi με άγρια ιταλικά μανιτάρια και λάδι τρούφας. Πρόκειται για μια γαστρονομική πρόταση που σας προσκαλεί να ζήσετε μία ιταλική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας!

Τα Aperitivo Cocktails του Μetaphor που προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 6€ είναι τα Aperol Spritz, White Negroni, Campari Spritz, Limoncello Spritz, Strawberry Negroni και Perfect Gin και σας περιμένουν στο Metaphor Athens καθημερινά από τις 17.00 έως τις 20.00!